Things fall apart so that other things can fall together....
Het Kinder -Kook&Bak -Workshop -feestje.
Gister bij de hockey begon het al te regenen en `s middags regende het alleen maar harder. Jammer want ik had graag naar de Brandersfeesten in Schiedam gegaan waar ook Stuurloos een aantal optredens zou verzorgen. Eerst speelden ze drie keer tussen één en vier uur en tussen acht en negen zouden ze de wachtende mensen bezig houden die in afwachting waren van de Gondelvaart. Dat ik die Gondelvaart moest missen vond ik wel heel erg jammer. Dat sla ik eigenlijk nooit over maar Rebecca had die avond een kinderfeestje van Mirthe en werd tussen half negen en negen thuis gebracht. `s Middags ben ik ook niet meer geweest omdat ik Rebecca om half vijf naar het feestje moest brengen.
 
Pas had ik het met iemand over kinderfeestjes. Zij verzuchtte dat het altijd weer 'die jungle' werd, een overdekte speelplaats met een ballenbad en dergelijke. Ik heb die ervaringen helemaal niet. Rebecca wordt bijna altijd uitgenodigd en heeft dus al aardig wat feestjes achter de rug. Die zijn altijd super leuk en origineel !! Ze ging eens een keer Skiën op een borstelbaan, deed een speurtocht, een creatieve workshop, een museum ( ook met workshop ), kanoën, een BBQ/eierengooi feest enz. enz... Dit keer had ze een kook/bak workshop. Ze gingen naar een vriendin van de oma van haar vriendinnetje die de workshop verzorgde in haar eigen huis. Rebecca vond het al prachtig dat ze helemaal naar Hellevoetsluis moesten rijden voor deze workshop !! 
 
Ondertussen besloot ik voor Luuk ook maar een bak workshop te organiseren. Hij had al steeds gevraagd wanneer hij weer eens koekjes mocht bakken. De spullen had ik al lang in huis gehaald maar er was steeds geen tijd. Gisteravond wel, dus....bakken maar !!
koekjes.jpg
 
koekjes2.jpg
 
koekjes3.jpg
 
De koekjes smaken heerlijk !! Luuk mocht wachten tot Rebecca thuis was maar om tien voor half tien was ze er nog niet en zat Luuk onderuitgezakt op de bank. ' Ik wil liever naar bed.' merkte hijop, en dus legde ik hem op bed. Gelukkig maar want Rebecca kwam pas om tien voor tien thuis. Ze had het heel erg naar haar zin gehad en had ontzettend veel geleerd en gedaan. Ze waren in tweetallen aan het kokkerellen geslagen en hadden de heerlijkste dingen op tafel getoverd. Rebecca en Mirthe hadden chocolade noten-rozijnen rotsjes gemaakt. Anderen hadden kaasspiralen gemaakt, weer anderen mini-cakejes, kaneelkoekjes enz. Er waren worst- en kaasbroodjes en ook mochten ze zelf de cakejes versieren met glazuur en snoepjes. De recepten kregen ze mee naar huis en ze hadden dit receptenboek ook nog mogen versieren. Als afsluiting hadden ze nog in de tuin gespeeld. Vooral van de drie jonge poesjes kon Rebecca geen genoeg krijgen.
Ze is weer een fijne ervaring rijker....
 
Nog even een fotootje van enkele resultaten van de bak/kook workshop, want wat over was mocht natuurlijk mee naar huis....
 
koekjes4.jpg

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl