Things fall apart so that other things can fall together....
11 Juli, de Haneplaswandeling

Vanmorgen regende het weer eventjes en dus kwamen we rustig op gang. Voor het eerst was ik laat wakker, om negen uur stapte ik mijn bed uit. Na het ontbijt was het gelukkig al weer droog. Anneke en ma deden boodschappen, pa en de kinderen waren met tennisrackets en appeltjes in de weer en ik maakte alvast een begin met het schrijven van de kaarten.

Na de middagboterham, om een uur of twee, begonnen we aan een wandeling. De Haneplaswandeling dit keer. Geen Hanen gezien, wel Aalscholvers. Weer een erg mooie wandeling en ook nu kwam het zonnetje weer door en ging niet meer weg.

t51

t52

Even uitrusten...

t53

We liepen ook nog langs een golfterrein waar de kinderen nog een paar golfballetjes vonden. Minpuntje van die golfballetjes ? Ze zijn nogal hard ! Luuk speelde bij het huisje met de golfballetjes en sloeg er één weg met een stok. Op datzelfde moment maakte Rebecca een handstand en kreeg het golfballetje tegen haar tand. Resultaat...een barst in de gerepareerde voortand. We hoopten maar dat de tand er in elk geval deze vakantie nog even in bleef zitten, voorzichtig tanden poetsen dan maar...

t54

Een uur of vier waren we terug op het park. Met een rosé erbij nog even een paar kaartjes geschreven, lekker in het zonnetje. `s Avonds konden we kiezen, gingen we voor de Escargot met kruidenboter ...

t55

of kozen we de soep... We gingen maar voor het laatste, een heerlijk soepje met stokbrood en lekkere kaasjes.

t56

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl