Things fall apart so that other things can fall together....
12 Juli, zwemmen, strand en uit eten.

Vanmorgen meteen na het ontbijt, rond een uur of half tien, naar het zwembad gelopen. Het zwembad ligt meteen naast ons huis dus we konden er in bikini naar toe. Lekker makkelijk, geen gedoe in smalle kleedhokjes. Het was nog superstil in het zwembad, we hadden het zwembad zo ongeveer voor ons zelf. Later werd het wel drukker maar toen hadden wij het wel weer gezien. We sloegen onze handdoek om en liepen naar huis. Daar even lekker douchen en dan.... KOFFIE !

t57

t58

Na de koffie reden we naar Cocksdorp voor wat boodschapjes. Ook kochten Anneke, mijn moeder en ik allemaal nog een 3/4 broek en ma en ik hoge gympen voor het wadlopen. `s Middags hebben we nog een wandeling over het strand gemaakt. Wel lekker maar een beetje balen dat we geen zwemkleding bij ons hadden. Stond er bij het huisje nog een frisse wind, op het strand was het heerlijk warm !

t59

t60

t61

Op een gegeven moment kwam er een tractor aanrijden met een ijskar er achter. Een ijsje gaat er op een zomerdag altijd wel in !

t62

De kinderen kochten schepnetjes en ik kocht later nog een emmer voor Rebecca. Zij had Heremietkreeftjes gevangen en het zakje waar ze ze in had gedaan lekte. Nu hebben we dus weer een stel huisdieren. ( In Oostenrijk hadden we kikkervisjes )

`s Avonds naar Cocksdorp gereden waar we wat aten bij de Italiaan Bella Vista. Anneke, ma en ik kozen de sparerib van het lam maar daar had ik achteraf spijt van. Het vlees was baggervet en ook de rest stelde niet veel voor. Misschien waren de pizza's daar beter geweest ? Verder was het natuurlijk wel gezellig dus heel erg was het ook niet. Wel jammer. De kinderen hebben trouwens wel lekker gegeten. Luuk bleef eten, zelfs de niet aangemaakte sla ging helemaal op !

t63

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl