Things fall apart so that other things can fall together....
15 Juli, onverwachts bezoek

Een uur of twaalf reden we naar Den Burg om daar wat te gaan winkelen. Nog een leuke broek gekocht en ook Anneke en Rebecca zijn geslaagd voor een broek. 

t94

Op een terrasje nog een biertje gedronken, ik nam natuurlijk nog een Texelse Skuumkoppe. Het glas vond ik erg mooi maar in de winkel koste dat 3,50 ! We hadden vier tosti's besteld maar er kwam er maar één. Toen we een hele tijd hadden gewacht op de andere drie was mijn vader het zat en vroeg om de rekening. 'Ja maar meneer de tosti's komen er aan !' en op dat zelfde moment pakte iemand drie tosti's uit een koelvak. Ze moesten dus nog gebakken worden ! Mijn vader betaalde de rekening maar nam ook stiekem een Texelse Skuumkoppe glas mee. Iets wat ik niet had gemerkt maar bij thuiskomst pas zag... ' Voor de slechte service ' legde mijn vader uit. ;-)

Luuk kocht nog een grote doos Spidermanlego van zijn vakantiegeld. Hij wilde meteen naar huis om te bouwen ! Alleen moesten we nog even naar de AH voor de boodschappen. Alleen vlak voor de AH kreeg Rebecca door dat ze haar vest kwijt was. 'Nee hè, niet weer !!' En weer in één van de eerste winkels ! Het was een aardige tippel terug maar gelukkig was het vest gevonden en lag het achter de toonbank. 

Thuis begon Luuk meteen met zijn lego. Hij was wel even zoet...

t96

Ik ruimde de boodschappen in. Toen ik de ijsblokken in de vriezer legde besloot ik de kinderen te vragen of ze een ijsje wilden. Toen ik naar de kamer van de kinderen liep en langs de openstaande buitendeur kwam, zag ik ineens Gerard en Nardy staan. Wat een verrassing !! De kinderen waren ook helemaal blij natuurlijk.

Zij hadden in de buurt een hotel geboekt en kwamen dus even langs. De kinderen vonden het erg leuk om papa en Nardy alles te laten zien. Natuurlijk moest er even een rondje park gemaakt worden...

t97

en werd er even bij gekletst.

t95

Natuurlijk bleven ze ook mee eten. 

t98

t100

Koffie drinken moest helaas binnen want het werd weer wat fris buiten.

t99

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl