Things fall apart so that other things can fall together....
16 Juli, Anneke weer naar huis.

Vandaag moest Anneke helaas al weer naar huis, zij kon niet langer vrij nemen van haar werk. Om half twaalf vertrok ze, pa en ma brachten haar naar de boot. Mijn ouders bekeken daarna de omgeving van `t Horntje.

De kinderen en ik bleven thuis omdat Gerard en Nardy vandaag naar ons toe zouden komen zodat we er met elkaar nog even op uit konden trekken. Zij gingen eerst nog even naar Den Burg en naar de Koog en we spraken dus ook geen tijd af. Het gaf niet, de kinderen vermaakten zich in het piratenschip in de speeltuin en ik las verder in de Davinci Code.

Een uur of twee waren Gerard en Nardy hier en zijn we naar het strand bij de vuurtoren gereden. Eerst zijn we naar zee gelopen. Wat een breed strand. Veel breder dan de vorige keer dat we hier waren.De kinderen maakten een gracht en schooierden in het water....

t101

t102

Na een tijdje naar het terras gelopen om wat te drinken. Ik nam natuurlijk weer een heerlijke Texelse Skuumkoppe !

t103

Daarna naar de Cocksdorp gereden waar Gerard en Nardy trakteerden op een etentje. Op het strand hadden we mijn ouders al gebeld of ze ook mee gingen maar zij hadden om half vier net een uitgebreide lunch achter hun kiezen...

We namen plaats bij het Pannenkoekenhuis op het terras in de schaduw. De kinderen kozen een pannenkoek, Gerard en Nardy de saté en ik gebakken slibtongetjes. Ik heb echt heerlijk gegeten ! Lekker met friet erbij en een overheerlijke salade !

t104

Als toetje namen de heren een milkshake, Rebecca pistacheijs en Nardy en ik een 'coupe advocaat'.  Daarna brachten Gerard en Nardy ons weer thuis waarna zij na een bak koffie weer richting boot gingen. Zij moesten de andere dag weer werken en konden niet het risico nemen de laatste boot te missen...

Reacties

harriet op 10-10-2006 09:09
Hoi Kitty
Ooooo ik vind dit véél prettiger lezen dan je andere website.
Het ziet er ook mooi uit hoor!  
Wel vind ik het lettertype een tikkeltje te klein. Haha maar misschien moet ik een bril...kan ook natuurlijk.
Wat mij betreft schakel je lekker over naar punt hoor!  
Kitty op 10-10-2006 16:36
Het lettertype is inmiddels veranderd. Stom dat ik niet had gekeken naar de originele methode bijde vormgeving finetunen want daar kon ik het wel veranderen. En ja tot dat het firefox-probleem op mijn alleskits.eu site is opgelost kun je beter hier kijken, al geef ik mijn andere site niet helemaal op.
Kitty op 10-10-2006 17:06
Maar waarom doet mijn Avatar het niet terwijl ik wel ingelogd ben ?!
Hannah op 10-10-2006 23:52
Ha die Kitty, dit kan ik beter zien (gebruik inderdaad Fiefox). Mis nog wel een rss-feeder en een mailformulier.
 
Overigens zit ik nog steeds goed bij web-log. Punt laadt bij mij nogal traag...en soms vind ik dat irritant. Ik hoop eigenlijk dat je problemen m.b.t. andere browsers (waaronder firefox) snel opgelost zijn, zodat ik je gewoon weer kan lezen op je eigen website. 
Kitty op 12-10-2006 09:42
Hannah, ik heb de rss erop gezet, het mailformulier is nog niet gelukt. Snap nog niet goed hoe dat werkt op Punt. Dat Punt traag was is volgens mij nu voorbij. Ik las op Punt dat er wat problemen waren gister. Het is wel vervelend als dat altijd zo zou zijn maar volgens mij valt dat wel mee. Web-log was ook wel eens traag. 
 
Heel misschien was ik bij web-log gebleven als ik niet bij die eerste 120 verhuizers had gezeten. Ik vind dat de lui van web-log en Ilse zich schofterig hebben gedragen. En er is nooit een excuus gekomen. Het is voor mij dus meer een principe kwestie.
 
Zal ik eens wat vertellen ? ik heb gister Firefox gedownload omdat ik ineens niet meer op IE kom. Als ik 'm opstart sluit ie zichzelf meteen weer. Wat ik wel minder vind is dat ik geen teksten meer kan kopiëren in Firefox. Dat lukt wel in IE. ( normaal gesproken dan )  

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl