Things fall apart so that other things can fall together....
17 Juli, een stranddag.
Vanmorgen weer voor het ontbijt gaan zwemmen. Om half tien lagen we alweer in het water. Het was wel iets drukker dan vorige week en er werd bovendien een fotoshoot gehouden, waarschijnlijk voor de nieuwe landalfolder. Vier modellen, man, vrouw en twee kinderen werden op allerlei manieren op de foto gezet. Grappig om te zien maar je kunt meteen zien hoe nep al die gezellige familieplaatjes uit de folders zijn. Voor Rebecca en Luuk was het minder leuk in het zwembad omdat de fotocrew een hele tijd de glijbaan bezet hield.
 
`s Middags reden we naar het strand. Vandaag stond er minder wind en was het een graad of dertig. Af en toe dan maar even de zee in om af te koelen en dan weer opdrogen op het strand. Heerlijk ! Rebecca kocht nog een surfboard van haar vakantiegeld waar de kinderen zich prima mee vermaakten. ( O) pa dronk een biertje op een terras, hij is niet zo'n strandmens. Dezelfde ijskar kwam weer voorbij die we opnieuw niet konden weerstaan. Daarna terug naar het huisje waar ik nog even in de tuin ging zitten met de Davinci code. Inmiddels stond er meer wind en het was heerlijk buiten in het zonnetje. Een koude rosé erbij, wat wil je nog meer ?!
 
`s Avonds na het eten hebben we een wandeling over het park gemaakt. Door de duinen richting uitkijktoren en de plas gelopen. De kinderen hadden die plas met opa de eerste avond al ontdekt en zelfs Gerard had dit stuk park al gezien. Er bleek ook een waterspeeltuin te zijn. Terug in het huisje, na de koffie, heb ik samen met luuk een bad genomen. Rebecca wilde alleen douchen en Luuk wou niet alleen in bad. Dus mamma offerde ze zich maar op....
 
texel17.jpg

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl