Things fall apart so that other things can fall together....
8 Juli, Cocksdorp en Den Burg

Vanmorgen was ik al weer vroeg wakker, wel heel lekker geslapen. Na de koffie rond een uur of elf naar de Cocksdorp gereden waar we wat winkeltjes bekeken. Erg veel winkels zitten er niet maar wel een paar hele leuke. Verder zitten er veel eettentjes maar omdat wij daar vrij vroeg waren was het overal nog stil.

t12

t13

Ineens zagen we een trap die tegen de duinen opliep. Zouden we daar de zee kunnen zien ? Toen we boven kwamen zagen we dit....

t14

Het was laag water en we keken uit over het wad !! Een prachtig gezicht. Ook heel gaaf was dat we een boot zagen liggen waar een man een boek zat te lezen. Hij zat daar vast zijn tijd uit te zitten totdat hij weer verder kon varen...

t15

We hebben nog een heel stuk langs het wad gelopen. Schelpen en krabbetjes gevonden en mijn moeder vond nog een mooi ( oud ?) verroest mes. Wel een vreemd gezicht om al die dichte schelpen te zien liggen, wetende dat daar nog levende schelpdieren inzitten die weer verder zullen 'zwemmen' als de zee terug komt... Een paar keer moest ik de kinderen daar op wijzen als ze weer een mooie dichte schelp hadden gevonden.

t16

t17

Daarna zijn we even naar het huisje terug geweest voor een boterham en een toiletbezoek. Als laatste nog even naar Den Burg gereden waar we ook nog wat hebben gewinkeld. Dit plaatsje, de hoofdstad, is een stuk groter dan de Cocksdorp. Veel meer winkels en zelfs een Hema is hier te vinden. Bij een slager kochten we lamsvlees voor op de BBQ en de rest van de boodschappen haalden we bij de AH. Op een terrasje nog een lekker biertje gedronken voordat we weer richting auto gingen. Luuk maakte de foto....

t19

Thuis begonnen we aan de voorbereidingen voor de BBQ van die avond. Wel heel gezellig zo met zijn drietjes in de keuken bezig zijn.

t18

Daarna kon de BBQ aan en kreeg Rebecca haar vegetarische worstjes, Luuk zijn speklappen met olijven en wij overheerlijke lamskarbonades. Iedereen tevreden !!

t20

t21

t22

`s Avonds keken we met elkaar het WK. De kinderen alleen de eerste helft. Portugal werd vierde, Duitsland werd derde met 3-1.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl