Things fall apart so that other things can fall together....
Humaniski '07 - Hotel op stelten. ( 21 Januari )
En dan gaan we maar weer verder met het wintersportverslag, voordat het er helemaal bij inschiet. ( Zelfs Texel is nog niet af...help ! ) De rest van het verslag is te lezen onder de rubriek Humaniski 2007 in het menu links.
 
Eigenlijk was het de bedoeling naar een leuke après-ski gelegenheid door te rijden maar die bleek helaas gesloten. Dan moesten we het in het hotel maar een beetje gezellig maken met elkaar. Jammer dat ze in het hotel geen muziek hadden, zelfs een muziekinstallatie was niet aanwezig. Zelf zingen was de enige optie dus dat deden we dan maar. Van alles hebben we gezongen, André Hazes, Meat loaf, Anton aus Tirol maar dan met de tekst van Ben & Henri ' Aber ich weiss de tekst nie mehr' und so weiter... Wat hebben we gelachen en wat ben ik schor geworden die middag ! 
 
Het grappige was dat iedereen uiteindelijk mee deed. Dan zong onze helft van de bar hard : ' Het is stil aan de overkant ! ' Even bleef het nog stil maar snel daarna werd er vanaf de andere kant geantwoord met een lied. Wanneer wij even stil waren klonk er van hun kant : ' Het is stil aan de overkant.' We hadden al gezien dat de eigenaar met een geïrriteerd gezicht naar ons stond te kijken maar er werd verder niets gezegd. De andere morgen in de bus kregen we te horen dat er leuk en minder leuk nieuws was. Het leuke nieuws horen jullie in de volgende log wel maar het minder leuke was dat het hotel niet blij was geweest met ons gedrag aan de bar. Beetje lullig want het hotel was verder zo goed als leeg en het was nog voor het eten. Niet laat dus ! Iemand achter me fluisterde : ' En het goede nieuws is dat ze een bijzonder goede omzet hebben gedraaid ?! ' Want dat is natuurlijk wel zo, ze hebben waarschijnlijk in die paar uurtjes meer geld binnen gehaald dan normaal in een hele week.
 
 
humaniski41.jpg
 
humaniski42.jpg
 
humaniski43.jpg
 
humaniski44.jpg
 
humaniski45.jpg
 
humaniski46.jpg
 
humaniski47.jpg
 
Wil vertelde dat zij een CD speler bij zich had en ze besloot 'm te halen, Wil onze Humaniski-DJ !
Het enige stopcontact wat we konden vinden bleek achter de bar te zitten en toen Wil de stekker erin stopte zag de barmevrouw dat natuurlijk. Ze vond het niet erg. Volgens mij vond zij het stiekem best leuk allemaal.
 
humaniski48.jpg
 
Daarna het eten, opnieuw erg lekker.
 
humaniski49.jpg
 
Heb me weer laten overhalen om mee verder te stappen want ik was weer erg moe. Niet omdat ik nu zoveel op de lange latten had gestaan maar het te kort aan slaap begon me een beetje op te breken.
We gingen naar de disco in het Sporthotel, club Kogler. Je moest echt weten waar het was want het lag behoorlijk afgelegen en het was buiten erg donker maar we hebben het uiteindelijk gevonden. Deze club Kogler is echt een aanrader ! Het ziet er geweldig uit, er werd leuke muziek gedraaid en het personeel achter de bar was erg aardig.
 
humaniski50.jpg
 
Ik begon aan de 7up en kwam niet van mijn kruk af. Niets voor mij, het begon mensen al op te vallen. Toen ik na een tijdje over mijn dip heen was en toch maar weer een biertje nam ging het beter. De rest van de avond heb ik gedanst, kwam op die manier ook een beetje van mijn spierpijn af en hoorde natuurlijk weer bij de laatste ploeg die vertrok. ( Behalve de spierpijn was ik trouwens ook bont en blauw van het vallen, mijn heup, mijn kont...echt niet normaal. Ik ben in mijn leven nog niet zo blauw geweest...en dan heb ik het natuurlijk over blauwe plekken !!  )
 
humaniski51.jpg
 
humaniski52.jpg

Reacties

jufanita op 14-02-2007 23:03
Klinkt weer erg gezellig. Ik ben over twee dagen onderweg!
illybilly op 15-02-2007 11:33
wat raar zeg dat het hotel zo moeilijk deed, dat kunnen ze toch verwachten??
en het goed nieuws was...??
jozon op 15-02-2007 18:10
Jullie maken er gewoon een gezellige boel van met zijn allen. Niks mis mee toch ??Daar moeten de eigenaren toch inmiddels wel aan gewend zijn lijkt mij.
Ik ben eigenlijkook heel ergbenieuwd naar het goede nieuws.
 
Liefs, Joke
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl