Things fall apart so that other things can fall together....
Humaniski ' 07- De terugreis en het afscheid, 23/24 Januari
Na het douchen en het omkleden liep ik weer naar beneden. Eerst dronken we nog even wat aan de bar tot het tijd was om aan tafel te gaan. Marjan had nog iets leuks geregeld voor Ben en Henri omdat zij deze Humaniski-reis al tien jaar organiseren. Zij had geld opgehaald bij iedereen en voor allebei een mooi horloge gekocht. Eerst kregen ze natuurlijk nog een leuk fopcadeautje, een grote onderbroek. De heren hadden wel eens gevraagd aan Marjan of ze een onderbroek mochten lenen van haar omdat ze parachute wilden springen. Marjan was dit natuurlijk niet vergeten !
 
humaniski86.jpg
 
humaniski87.jpg
 
Daarna volgde het laatste avondmaal...
 
humaniski88.jpg
 
Na het eten speelden de heren aan tafel nog een spelletje dammen. Dit op een bierviltje met allerlei pijltjes erop geschreven en ....heel serieus !!
 
humaniski89.jpg
 
humaniski90.jpg
 
Daarna was het echt tijd om te vertrekken. Een uur of acht reden we weg. De weg was een paar uur daarvoor nog onbegaanbaar door de sneeuw ! Kun je nagaan...heel de week geen sneeuw gezien in het dorp en dan sneeuw je op de laatste dag bijna in ! Ook onderweg ondervond de bus nog veel last van de sneeuw, vooral in zuid-Duitsland waar veel auto's geslipt of gekanteld zijn. Ik zat weer boven in de bus en heb er weinig van mee gekregen. Wij hebben het weer ontzettend gezellig gehad en dus opnieuw ook weinig geslapen natuurlijk...
 
Door het oponthoud onderweg kwamen we veel later aan in Rotterdam. Het ontbijt dat voor ons geregeld was werd nu dus automatisch een brunch. Er waren er een paar die meteen weg moesten vanwege andere verplichtingen maar de meeste bleven toch wel gezellig eten.  Eerst even alle spullen uitgeladen en in de auto's gelegd waarna we naar binnen gingen.
 
humaniski91.jpg
 
Binnen stond een tafel vol met heerlijke dingen. Verschillende broodjes, beleg, scrambled eggs, fruit....echt aan alles was gedacht.
 
humaniski92.jpg
 
humaniski93.jpg
 
Het was nog heel erg gezellig aan tafel maar daarna was het moment toch echt aangebroken dat iedereen afscheid moest nemen. Volgend jaar wil ik zeker weer mee. Hopelijk ligt er dan meer sneeuw maar ik weet inmiddels uit ervaring dat je niet zo heel veel sneeuw nodig hebt om een fantastische vakantie te hebben. Het was echt een geweldige groep mensen en het lijkt me heel leuk om een keer een reünie te hebben. Er is al gesproken om een keer te gaan skiën in Zoetermeer in de zomer en dan daarna de après-ski natuurlijk. Ook ga ik nog een keer met een groepje stappen in Rotterdam, we wonen immers allemaal redelijk bij elkaar in de buurt. ( Tanja ben ik inmiddels al een keer tegen gekomen bij de Bas van der Heijden in Schiedam ! )
 
humaniski94.jpg
 
Hoe jammer het ook altijd weer is als er aan een onvergetelijke vakantie een einde komt het is toch altijd weer heel fijn om mijn kinderen te zien. Op de deur hing de Oostenrijkse vlag met 'Welkom thuis' erop en binnen stond een mooie bos bloemen van mijn ouders. Erg lief ! We hebben meteen even de foto's bekeken en ik heb wat verhalen verteld. Daarna ben ik nog even voor anderhalf uur mijn bed ingedoken. De kinderen moesten die middag naar de hockey en ik had `s avonds nog een vergadering. Ik heb allebei moeten afbellen helaas. Zelfs na anderhalf uur slaap en een lange douche stond ik nog te tollen op mijn benen. De andere dag moest ik natuurlijk wel gewoon weer werken maar het heeft toch wel een paar dagen geduurd voordat ik mij weer een beetje fit voelde !
 
humaniski95.jpg

Reacties

jozon op 24-03-2007 00:02
Leuk verslag van een mooie vakantie !!!
Jochie op 24-03-2007 11:40
Zo, eindelijk thuis, wat een 'eindeloze vakantie' moet dat zijn geweest, ook voor ons als lezers, hahaha...
Dat er volgend jaar wel sneeuw zal liggen, lijkt me wel iets waar je op mag rekenen. Tenslotte was het dit jaar wel zeldzaam groen.
jufanita op 24-03-2007 14:27
Het klinkt echt als een heerlijke vakantie. Ik kan me helemaal voorstellen dat je volgend jaar weer wilt. Het wintersportvirus is nu eenmaal zeer besmettelijk en wees gewaarschuwd, je komt er nooit meer van af....
altoman op 24-03-2007 18:39
Zo dan, leuke foto's en verhaal... ik krijg ook weer zin in vakantie!
Fijn weekend en groetjes.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl