Things fall apart so that other things can fall together....
Echt een vakantiegevoel....
Woensdag ben ik voor de derde keer naar Bodyflair geweest om mijn tattoo te laten laseren. Het is lastig om het verschil te laten zien met een foto. Door de lichtinval lijkt hij op de ene foto donkerder dan op de andere. Maar ik kan gelukkig wel zeggen dat hij al aardig wat lichter is geworden. Ik heb nog wel een lange weg te gaan.... ( de eerste schatting was tussen de 10 en 15 keer ). Aan het geld probeer ik maar niet te denken. Inmiddels heb ik al € 360 uit gegeven.... € 120 per keer en dat voor een super kleine tattoo.
Waar ik wel heel blij mee ben is dat je inderdaad aan je huid zelf niets merkt, die is nog net zo glad als voor de behandeling. Nu had ik maar één klein blaartje, de eerste keer was het één bloedige massa met één en al blaar erop. Het doet pijn maar het is uit te houden en het duurt gelukkig niet lang. Elke laser, voor elke kleur een andere, voelt ook weer anders. Pas na een paar weken zie je het echte resultaat van de behandeling, hij wordt nu dus nog iets lichter.
Ik hou me altijd maar vast aan de ervaring van Marco . Hij liet daar ooit een tattoo weglaseren en daar is niets meer van te zien volgens hem. Nog 'even' en dan ga ik weer leuke topjes kopen !
 
tattoo.jpg tattoo picture by kitty72        tattoo2.jpg picture by kitty72
 
Dit keer gingen mijn ouders mee naar Bodyflair, mijn vader bleef bij de auto want ik stond zoals gewoonlijk weer na een kwartier buiten. We wilden die dag ook op bezoek bij mijn tante die nog steeds niet helemaal hersteld is van de blikseminslag en zij woont ook in Rotterdam Zuid. Dit was dus goed te combineren. Tussendoor hebben we nog even gewinkeld en een broodje gegeten op Zuidplein.
 
Na het bezoek aan mijn tante reden we naar de Wilhelminakade in Vlaardingen waar een aantal restaurants zitten. Vrijdag zijn mijn broertje, Elke en ik door mijn ouders uitgenodigd om uit eten te gaan. Nog voor mijn broertjes verjaardag en natuurlijk ook nog voor het afstuderen van Elke. Mijn ouders hadden een restaurant in gedachten waar het interieur zo leuk was maar ze hadden nog geen blik geworpen op de kaart. Dat deden we nu dus. De uitstraling van dit restaurant was inderdaad super maar de kaart viel tegen. Uiteindelijk is de keus gevallen op het BBQ restaurant op dezelfde kade. Ik ben er nooit geweest maar het lijkt me erg leuk en lekker.
 
Mijn vader had nog een leuk plan. Waarom zouden we nu ook nog niet even een hapje eten bij het Vissertje. Een viswinkel die ook wat tafeltjes binnen heeft en een terras buiten. Wat een vakantiegevoel ineens, zo dichtbij huis  ! In het zonnetje, koud wit wijntje erbij, heerlijke vis...helemaal aangekleed met patat, salade en extra garnalen. Super ! Jammer dat ik zo'n bek trek op de foto maar ik plaats de foto toch, mijn ouders staan er namelijk wel erg leuk op.
Vandaag ben ik trouwens weer uiteten geweest. Dit keer bij Debbie en Ed thuis.
Heerlijk gegeten en het was heel gezellig. Vanmiddag ook weer even lekker bij gekletst met Deb.
 
 
vissertje.jpg picture by kitty72

Reacties

Jochie op 28-07-2007 01:09
Tuurlijk heeft dat bbq restaurant lekker eten. Als het stemmetje van Sonja Bakker maar niet te hard gaat zeuren...
Robert Spruit op 29-07-2007 19:26
Hoi Kitty,
 
Het BBQ restaurant daar heb ik ook weleens gegeten. Lekker hoor. Bij de naam Sonja B word ik misselijk. Val wel af maar dan op mijn manier.
 
Wens je een goede week toe en tot blogs......
 
Gr.
 
Robert
 
Robert Spruit op 30-07-2007 06:42
Hoi Kitty,
 
Leuk dat je langs bent geweest. En uh nee Ken geen Rob Spruit uit Krimpen. Geen familie dus.
 
Wens je een goede week toe en tot blogs.
 
Gr.
 
Robert
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl