Things fall apart so that other things can fall together....
Parijs- Lafayette - 28 April '07
Ik werd er door een vriend op gewezen dat mijn Parijs verslag nog niet af was. Uhh...nee dat is inderdaad nog niet af, net zoals mijn Texel verslag van vorig jaar. Nu wil ik proberen Parijs af te krijgen voordat ik zaterdag weer naar Frankrijk vertrek want anders heb ik straks drie onafgemaakte verslagen liggen.
We gaan verder.....
 
Na de Catacomben wilden we wel wat winkelen. Er moesten natuurlijk nog wel wat souvenirtjes worden gekocht. Susanne en ik wilden allebei graag naar Lafayette .
We hadden iets groots verwacht maar het was echt indrukwekkend. Dit warenhuis is zo groot en zo prachtig...we keken onze ogen uit ! We slaagden hier dan ook prima. Voor de meiden kochten Susanne en ik allebei hetzelfde topje alleen in verschillende kleuren. Voor Luuk kocht ik een doosje lego en Susanne vond voor Charlie nog een mooie auto. Deze cadeautjes vielen best mee in prijs maar veel producten zijn echt onbetaalbaar. Was wel erg leuk om de prijskaartjes te bekijken en je daarbij af te vragen of er echt mensen bestaan die zoveel geld uitgeven voor een afzichtelijke sjaal of hoed.
 
lafayette.jpg
 
lafayette2.jpg
 
We wilden eerst in de buurt van Lafayette wat eten. We dronken een biertje in een tent die er wel aardig uit zag en bekeken de kaart. De kaart sprak ons niet aan en het bleek behoorlijk aan de prijs. Ons biertje smaakte goed... gelukkig maar want ook voor het bier moesten we heel wat afrekenen.
 
Na bij nog een paar tenten de kaart te hebben bekeken besloten we terug te gaan naar onze straat om daar ergens een hapje te eten. Was ook wel lekker dat we ons dan even om konden kleden voordat we gingen eten. We kwamen terecht bij Le cafe Bonal Achteraf was dit geen slechte keus. De prijzen lagen hier een stuk lager dan in het centrum van Parijs en het smaakte allemaal overheerlijk ! Het personeel was ook heel gezellig hier.
 
lafayette3.jpg
 
Na het eten hadden we nog wel trek in een biertje. Bij gebrek aan een leuke kroeg in de buurt kwamen we weer op het terras van onze buren terecht. Ook gezellig !! Rond een uur of elf vertrokken we naar boven want de andere dag zou de wekker behoorlijk vroeg gaan. Stel je voor dat we ons versliepen en de bus zouden missen !
 
 
lafayette4.jpg

Reacties

illybilly op 09-08-2007 11:19
prachtig daar he! ik ben er ook een keer geweest, zoiets kom je hier gewoon echt niet tegen
ben wel benieuwd naar de rest van je verslag van texel
kan dat nog even voordat ik morgen daar naar toe vertrek?
Robert Spruit op 09-08-2007 11:27
Hoi Kitty,
 
Ben er nog nooit geweest maar ziet er hardstikke leuk uit.
Als je de volgende keer iemand nodig hebt die je koffers moet dragen (ook in die cafeetjes) houd ik mij van harte aanbevolen.
 
Gr.
 
Robert
 
op 10-08-2007 13:04
Hoi Kitty,
 
Je bent de ruzie vergeten die ik had met de barman van het andere café!
 
De stommerd.
 
Fijne vakantie met lekker veel mooi weer!
Susanne
op 10-08-2007 13:04
O, de barman was de stommerd, jij niet!
Renesmurf op 10-08-2007 17:50
http://www.renesmurf.nl/rss.xml

Dat is mijn rss adres, en ik ben terug van vakantie!

En jij vermaakt je ook altijd wel, zo te zien.
Angela op 10-08-2007 17:54
Heej,
ben ook bij la fayette geweest, maar was toen kei moe. Voelde me er eigenlijk ook niet echt thuis. Maarsommige van de groep die mee was naar Parijs (met school) wilde er wel even kijken. Zij vonden het mooi. =). Nja, kben r ook weer een keertje geweest :p haha.. en vond t ook wel erg duur.. ×D haha..
 
verder..leuk verhaaltje!!!!
x angela.
Jochie op 10-08-2007 18:50
Dit log klinkt niet als het einde van de trip naar Parijs, maar goed, er staat een nieuwe reis voor de deur... Fijne vakantie, meid !!
 
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl