Things fall apart so that other things can fall together....
Sotteville-, St-Aubin- en Quiberville-sur-mer, 14 Augustus '07
`s Ochtends speelden de kinderen nog even buiten en Luuk werd gevraagd om een fotoserie te maken van de meiden. Ze zijn allemaal wel erg leuk gelukt en ik heb er twee uitgezocht om hier te plaatsen. De eerste vind ik leuk omdat Emily hier duidelijk boos is. Rebecca wist dat ze boos was alleen niet waarom.
 
maandag8.jpg picture by Katharinaatje
 
En hier dan een foto van Rebecca samen met Orane en Fanny, de twee meiden waar ze het meest mee optrok in de vakantie. Met alle twee houdt ze contact via mail en MSN.
 
maandag9.jpg picture by Katharinaatje
 
`s Middags zijn we naar Sotteville-sur-mer gereden. Jammer genoeg liet de zon zich niet zien vandaag en stond er een flinke wind. Via een lange trap daalden we af naar het strand. Nou ja strand...het was hoogwater dus weinig strand en veel zee. De hoge kliffen blijven indrukwekkend !
 
 
sotteville-sur-mer2.jpg picture by alleskits
 
Daarna zijn we weer in de auto gestapt en doorgereden naar St-Aubin-sur-mer. Hier was wel nog een aardig (stenen)strand en we hebben hier een tijd doorgebracht met stenen en schelpen zoeken. Alleen die wind.....ik kon Luuk er nog net van weerhouden op een muurtje te klimmen anders was hij zo de zee in geblazen. Ik zag wat hij wilde doen en riep hem, alleen door de wind hoorde hij mij niet. Gelukkig kon ik nog een sprintje trekken en hem aan zijn vest terug trekken.
 
sotteville-sur-mer.jpg picture by alleskits
 
 
Als laatste reden we naar Quiberville-sur-mer waar we vooral hele vieze dingen gevonden hebben. Krabbenpoten, skeletten van grondhaaien etc. en natuurlijk moest alles mee. In de auto gingen we bijna over onze nek van de lucht.....getverdemme wat een stank !!
 
sotteville-sur-mer5.jpg picture by alleskits
 
sotteville-sur-mer3.jpg picture by alleskits
 
'mamma, leven er hier ook krokodillen in de zee ?'
 
sotteville-sur-mer4.jpg picture by alleskits
 
de buit
 
sotteville-sur-mer7.jpg picture by alleskits
 
Daarna zijn we terug gereden naar Veules-les-Roses waar we in het dorp wat stokbrood kochten voor die avond. Ook aten mijn ouders en ik een patatje en de kinderen een crêpe bij een snackbar. We hadden trek want het middageten hadden we weer overgeslagen.
 
sotteville-sur-mer6.jpg picture by alleskits
 
`s Avonds kwam Rebecca vertellen dat zij en Luuk naar de karaoke gingen op het park, samen met hun vriendinnetjes. Ma en ik besloten na een half uurtje ook maar even te gaan kijken. Luuk bleek nergens te bekennen en Rebecca dacht dat hij naar het huisje was terug gegaan. Ik vond hem in de speeltuin, in het donker.
Hij mocht kiezen, of mee naar de karaoke of naar opa. Hij koos het laatste.
 
Rebecca zat met haar vriendinnen aan een tafel waar ze druk pratend met elkaar boven de map met liedjes hingen. Als je niet beter wist zou je denken dat ze dezelfde taal spraken.
 
karaoke.jpg picture by alleskits
 
Rebecca deed samen met Fanny en Kezia de ketchupsong. Dat was erg leuk natuurlijk maar de rest was saai. Alleen maar Franse liedjes verder....
In het huisje hebben we nog even gepuzzeld met elkaar ( behalve pa dan want hij haat puzzelen ), gezellig met elkaar aan de tafel. We beginnen al te wennen aan het feit dat we geen zithoek hebben...
 
Het filmpje van Rebecca, Fanny en Kezia met de Ketchupsong.
 

Reacties

juliansworld op 25-09-2007 09:12
Hoi Kitty,
Vieze dingen als skeletten en krabbenpoten ???!!!!!
Nou, ik denk dat ik hier iemand rond heb lopen die ze heel graag van jullie zou willen lenen.
Ik ben bang dat onze volgende vakantiebestemming al vast zou staan als ik hem zou vertellen waar je die kan vinden.
Leuk trouwens, dat zedingen voor de kinderen op het parkorganiseren. Je merkt dat ze daar toch behoefte aan hebben nu ze wat ouder worden vind je niet ??
Wij zaten dit keer ook voor het eerst in een zogenaamd familiehotel.
Veel opa, oma's met hun kinderen en kleinkinderen dus.
Ik zag daar eerst wel tegen op, maar uiteindelijk was het heel leuk.
Vooral voor Julian die een heleboel vriendjes had.
Leuk die vakantieverslagen van je, vooral als je ondertussen naar buiten kijkt. Ben je die ... regen toch weer even vergeten..
 
Fijne dag en groetjes, Lieke
 
harriet op 25-09-2007 14:37
Hoi
Leuk verslag weer.
Haha ik kan me de geur goed voorstellen van die krabbenpoten en andere half vergane dingen. Brrr
Uiteindelijk alles weggegooid of moest het ook mee terug naar Nederland?
Leuke filmpjes verder! Al is de laatste donker hè? Da's wel jammer. Jij doet het ook gewoon met je fotocamera toch? 
Het strand spreekt me niet zo heel erg aan...wel mooi die hoge rotsen (wat een trappen voordat je er bent!) maar op zich vind ik een zandstrand fijner.
 
Fijne dag verder Kitty 
Kitty op 25-09-2007 22:27
Haha Lieke kom maar halen hoor ! De krabbenpoten liggen hier nog in de tuin.
Ze organiseerden inderdaad van alles op het park maaraan de echte kinderactiviteiten hebben ze niet mee gedaan. ( alles in het Frans )
 
Deavondactiviteitenwaren voor iedereen en zelfs bij de tekenfilm later in de week zat het helemaal vol met volwassenen. Ze waren denk ik blij dat ze wat te kijken hadden want TV was er niet in de huisjes.
 
Harriët, we hebben heel wat mee genomen naar huis maar de stinkzooi moesten ze achterlaten. Toen we net op weg waren kwamen we er achter dat er toch iets stonk in de auto maar we konden er niet achter komen wat. Misschien toch die krabbenpoten die nu in mijn tuin liggen. Ja ik film met mijn fotocamera, meestal gaat dat goed maar met weinig licht is het niet te doen. Je hoort me op het filmpje ook zeggen dat het te donker is maar ja....het is toch leuker dan niets.
 
En ja die trappen...die had je gelukkig niet overal. De stenen wel ! Wij baalden er ook van toen we het zagen. In de reisgidsen stond een zandstrand afgebeeld en als er stenen op de foto's hadden gestaan waren we hier niet eens heen gegaan. Slechte ervaringen in Italië met steentjes stranden. ( Gardameer, Lago Maggiore ) Toch bleek er af en toe strand te zijn maar dat had met het tij te maken. Als het laagwater was, was er wel strand. Tja en voor ons was het niet zo erg nu....het was toch geen weer om op het strand te zitten/liggen.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl