Things fall apart so that other things can fall together....
Kinderfeestjes
Je hebt van die bofferds die zo'n beetje voor elk feestje worden uitgenodigd en ik heb er hier twee van in huis. Nadelen,  je raakt nog eens blut door al die cadeautjes die je moet kopen en je kan zelf natuurlijk geen klein feestje meer organiseren omdat je toch alle kinderen wilt uitnodigen waar jou kinderen ook op het feestje geweest zijn.
Ach dat laatste vind ik niet heel erg hoor, we verzinnen toch altijd wel weer iets dat en leuk en redelijk betaalbaar is.
 
Vorig jaar heeft Luuk door omstandigheden geen kinderfeest gegeven en ik was bang dat dat misschien voor dit schooljaar consequenties had met het aantal uitnodigen die hij zelf zou krijgen. Voorlopig valt dit heel erg mee want hij had dit weekend alweer twee feestjes ! De eerste was vrijdag bij Rob thuis. De uitnodiging vonden we al zo leuk dat ik die echt even op mijn weblog wilde zetten. Leuk ook voor mensen die door op 'kinderfeestjes' te googlen op mijn weblog terecht komen en die het idee misschien ook kunnen gebruiken. 
 
Wat meteen opviel was dat de uitnodiging helemaal was geplakt, wat een werk ! Meestal krijg je tegenwoordig een uitnodiging die op de computer is gemaakt ( doe ik ook hoor ! ) maar dit vond ik wel extra leuk. Ik hoorde van Luuk dat ze de popcornbekers ook op deze manier hadden beplakt.
 
De filmvoorstelling was gewoon bij Rob thuis. Zijn vader had van zijn werk een beamer kunnen lenen en op groot doek hebben zij Happy feet gekeken. Leuk idee toch zo'n thuis bioscoop compleet met popcorn ?! Eerst hebben  zij nog lekker patatjes gegeten met elkaar.
 
uitnodigingfilmparty.jpg picture by kitty72
 
Gistermiddag was het feestje van Pieter. Zij gingen naar de ark van Noach die tot 17 December in Sliedrecht ligt. Ook een erg leuk idee vind ik !
Ik hoor vanavond pas hoe Luuk het heeft gehad gister maar het zal best leuk zijn geweest.
 
ark.jpg picture by kitty72
 
Rebecca heeft dit schooljaar ook alweer een aantal feestjes gehad. Anne en Rosemarijn vierden samen hun verjaardag en hadden een uitgebreide high tea georganiseerd. Daarna gingen ze met zijn allen naar de film Hairspray.
 
Een paar weken geleden had ze een slaapfeestje ( of blijf-maar-zo-lang-mogelijk-wakkerfeestje ) bij Marije waar ze ook nog gezellig hadden gegourmet en vorige week vrijdag was het feestje van Emma. Bij haar hadden ze echt gedineerd met drie gangen. Emma's moeder had erg haar best gedaan in de keuken en heerlijke gerechten op tafel getoverd. Daarna bracht Emma's vader de meiden naar de bioscoop waar ze de film 'Alles is Liefde' hebben gezien. Om half tien haalde hij de meiden weer op waarna ze netjes thuis werden afgeleverd.
 
Volgende week heeft Rebecca weer een feestje van Jet. Dan  gaan ze met zijn allen slapen in een scoutcentrum. Slaapzakken en luchtbedden mee en natuurlijk een leuke CD. Dat zal ook wel weer een aardig feest worden !

Reacties

harriet op 11-11-2007 15:46
Wat leuk al die feestjes zeg!
En nee het hoeft idd niet duur te zijn, als je maar creatief bent met vanalles. Die ark van Noach lijkt me ook heerl leuk trouwens.
Sinds Jasper in Groningen zit kunnen de kinderen eindelijk ook elkaar uitnodigen voor de verjaardag. Doordat ze verspreid over nederland wonen was dat nooit een optie. Maar nu kan het dus wel.
Jasper heeft geloof ik in december een verjaardag van een vriendje...dan gaan ze karten geloof ik. Lijkt hem érg leuk.
 
Fijne zondag verder Kitty
 
Renesmurf op 11-11-2007 16:31
Van het ene feest naar de volgende, zo fijn kan het leven zijn!
illybilly op 11-11-2007 18:53
hier nog zo 1, die steeds uitgenodigd wordt
en ik word ook hartstikke arm
maar ik ga ze niet allemaal uitnodigen hoor, dan heb ik veel te veel kinderen in huis hahaha
maar een feestje van 15.15 tot 20.00 uur?? OMG! dan kun je mij bij elkaar vegen
juliansworld op 13-11-2007 16:22
Ha Kitty,
Heel leuk idee zo'n thuisbioscoop en nog goed te betalen ook.
NOVA moet binnenkort toch van 4 beamers af (ze komen niet meer in het nieuwe decor), voor 1 daarvan weet ik dus al een heel goede bestemming
 
Groetjes, Lieke
kinderfeestjes op 21-08-2012 23:40
Leuk idee die thuisbioscoop!!  Nadja
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl