Things fall apart so that other things can fall together....
HumaniSki 2008
Morgen vertrek ik richting Strass in het Zillertal voor een korte skivakantie. Leuk zal je zeggen en dat zal het ook best zijn maar eng ook ...zo'n prof ben ik nog niet wat skiën betreft en het verhaal dat ik gister van een andere ouder bij de hockey hoorde herkende ik wel.
Het in volle vaart de piste afkomen niet wetende hoe te stoppen en dan ineens het idee krijgen om je 'gewoon' te laten vallen. Jammer dat je dan een paar keer over de kop slaat en bont en blauw moet uitvogelen hoe je die ski's uit de knoop krijgt en dan ook weer overeind moet zien te komen op een schuine helling. Ook wel eens geprobeerd om een losgeschoten ski weer aan te krijgen op zo'n steile helling ?
 
Waarom leek dit me een paar maanden geleden nu zo leuk ?
Nou ja vorig jaar was het ook super leuk...het meeste dan. De keer dat ik met de skileraar bijna in een afgrond lag vergeten maar even.  Oja en die keer dat ik de skilift over moest steken en niet wist of ik wel snel genoeg zou zijn... Natuurlijk begin ik al helemaal niet over de sleeplift waarin ik alle kanten uitvloog omdat ik geen grip kreeg op de ijzige ondergrond beneden.
 
De Après-ski vorig jaar was fantastisch natuurlijk.... de groep ook, een geweldig stel mensen ! Ook dit jaar zal het best leuk worden. Ik ben er nog niet zo mee bezig geweest, helemaal niet zelfs. Eerst was Rebecca ziek, daarna ik. Ik heb heel netjes maar één middag verzuimd, het weekend en de maandag ADV heb ik gebruikt om bij te komen.
 
Er moesten scholen bezocht worden, afgelopen maandag en dinsdag hadden we weer een avondvullend programma op twee scholen uit de buurt.
Verder heb ik heel wat andere dingen aan mijn hoofd. Wanneer ik terug ben zal ik ook maar eens gebruik maken van de privélogs op  Punt want er is wel het een en ander wat ik aan mijn vaste lezers kwijt wil en waar ik soms ook wel wat advies bij kan gebruiken. Ik heb geen idee wie er allemaal meelezen op deze log maar het zijn er inmiddels heel wat. Ben dus een beetje voorzichtig met de echte privézaken.
 
Rebecca vroeg gister, " Mamma, heb je nog wel een ADV-dag  om je koffer in te pakken ?" Nee natuurlijk...vandaag moest ik gewoon werken en morgen vertrek ik al richting het Zillertal. Misschien maar goed dat ik geen tijd heb om me er te druk over te maken, morgen ga ik me pas verdiepen in wat ik mee neem op deze skivakantie.
 
Als ik nog tijd heb voordat ik weg ga kom ik zeker nog even bij mijn vaste logvrienden langs. Natuurlijk heb ik stiekem mee gelezen met de punters/web-loggers maar het reageren stond 'even' op een laag pitje. Nu ga ik zo nog een was vouwen en hoop ik mijn log over de laatste twee bezochte scholen af te kunnen maken want na de winterbreak heb ik daar ook geen zin meer in. Dan is het natuurlijk weer tijd voor een verslag van HumaniSki 2008 !
 
Heb vandaag trouwens pas het album HumaniSki 2007 naar de Hema gestuurd om gedrukt te laten worden. Ik had de foto's vorig jaar gewoon af laten drukken maar had daar al snel spijt van. Omdat ik na een klacht over een te late zending van het album van Veules-les-Roses een waardebon kreeg van €30! die voor 1 Februari moest worden gebruikt, besloot ik alsnog een album van de wintersport te maken. Als ik terug ben zal het wel op de mat liggen. Mijn ouders zorgen voor Rebecca en Luuk als ik weg ben en ook voor Saartje (het konijn ) en het huis. Woensdag ben ik er weer !
 
zillertal.jpg picture by Rebeccaspeyer

Reacties

op 31-01-2008 14:01
Hoi
Ik wacht met smart op je foto's......
Ben kuis verrot....maar wat heb ik gelachen ......
 
 
 
Groetjes one of the three blondes!!!
Kitty op 31-01-2008 14:13
Hé de foto's heb ik gisteravond al op mijnalbum gezet ! Ik heb de link naar iedereen gestuurd ! Heb ik een e-mailadres gebruikt die niet veel word gebruikt ? Ik heb het adres uit het mailtje van Henri gebruikt.
 
Ze zijn echt geweldig geworden. Maar ik ben ook heel benieuwd naar jullie foto's hoor ! Een paar foto's staan ook al op mijn hyves. En inderdaad...wat hebben we gelachen hè met al die 'Salou avonturen maar dan op een koud balkon' haha...
 
Groetjes terug van een andere 'one of the three blondes'
op 31-01-2008 14:46
Ik kan niets vinden...ik heb geen link gezien!!! Hellup!!!!
 
Ik ga wel eerst even naar hyves....
Ik heb ook stoere foto's hahahahaa...
Van die balkon scene...... hihi
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl