Things fall apart so that other things can fall together....
HumaniSki '08- het vertrek
En dan begin ik nu eindelijk maar eens aan mijn reisverslag ! Ik heb het zo druk gehad met mailen, hyves en andere dingen dat ik maar niet aan loggen toe kom.
Maar goed, vrijdagavond 25 Januari om half zes moest ik aanwezig zijn in het Humanitas- Akropolis waar iedereen zich verzamelde voor de jaarlijkse winterbreak van Humanitas. Mijn ouders en de kinderen brachten me weg en veel te vroeg waren we al bij het Akropolis. Onderweg was ik er achter gekomen dat ik mijn zonnebril was vergeten, iets waar ik goed van baalde.... Een zonnebril is natuurlijk onmisbaar in de sneeuw !  We reden dus nog even terug en stopten nog even bij een paar drogisterijen in Hillegersberg. Natuurlijk verkochten ze nergens zonnebrillen. 'We hebben nog wel wat carnavalsbrillen ?' opperde een meisje bij het Kruitvat, maar dat vond ik toch een minder geslaagd idee. Helaas, zonder bril reden we terug naar het Akropolis waar het inmiddels al behoorlijk druk was.
 
Echt gaaf om de groep bekenden van vorig jaar weer te zien ! Ik was heel benieuwd wie mijn kamergenoten zouden zijn. Toen ik werd voorgesteld aan Astrid en Renate was ik best opgelucht, het leken me aardige spontane meiden. Ik viel hun ook niet tegen geloof ik want Astrid riep meteen uit : "Gelukkig, je bent geen oud wijf !"
Om daarna wel wat bedenkelijker te kijken toen mijn moeder opmerkte dat ik wel drie kwartier in de badkamer nodig had elke dag. Haha...
Mijn ouders en de kinderen gingen daarna weg en ik dronk nog gezellig wat en kletste wat bij met Linda en Wil.
 
dageen2.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Ben deelt de aphelcorn uit om te proosten op het skireisje.
 
dageen3.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Daarna was het tijd om de bus in te laden.
 
dageen4.jpg picture by Rebeccaspeyer
Om kwart voor zeven vertrok de bus uit Rotterdam. Gelukkig had ik weer een plekje boven in de bus kunnen bemachtigen. Dat is de plek waar je moet gaan zitten als je wilt feesten, de slapers kunnen beter beneden zitten. Ik kan toch nooit slapen in de bus dus dan kan je er beter een leuk feestje van maken toch ? Er was weer voor voldoende drank en hapjes gezorgd door Marian en we bleven kletsen en lachen tot vroeg in de ochtend. Onderweg, in een wegrestaurant in Duitsland, heb ik trouwens nog een zonnebril kunnen kopen ! Ik was al bang dat ik een hele dure bril moest kopen in een Oostenrijkse sportzaak maar gelukkig was ik hier voor een tientje klaar. Het was wel niet echt een flitsende bril maar hij kon er mee door. Was nog wel grappig ook want ineens stond iedereen zich er mee te bemoeien en sommige begonnen mee te passen. Ik heb ze echt allemaal op gehad volgens mij.
 
dageen6.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Al vroeg kwamen we bij het hotel aan, Gasthof Cafe Zillertal in het plaatsje Strass.
 
dageen.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
We begonnen met een heerlijk ontbijt. Dat ging er wel in !
 
dageen7.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Iedereen zit hier echt bij te komen van een zware nacht.
 
dageen8.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Onze kamer konden we nog niet op dus het omkleden gebeurde weer in een gemeenschappelijke ruimte in de kelder. Een zeer krappe ruimte dit keer dus het ging wat ongemakkelijk allemaal. Onze koffers lieten we in de kelder staan en zelf liepen we weer naar de bus die ons naar de piste zou brengen.
 
wordt vervolgd...

Reacties

juliansworld op 09-02-2008 11:27
Hoi Kitty,
 
Drie kwartier in de badkamer 's morgens ??? Da's beneden modaal hoor, volgens mij.. Hoewel ik door de week daar ook aan kom, wegens het rennen en vliegen naar school.
't Was wel een heel gezellige reis als ik het zo lees.
En gelukkig heette het plaatsje Strass en geen stress, dat lijkt me ook al een goed begin.
Balen van je zonnebril. Zo'n ding is echt onmisbaar hè. Gelukkig heb je nog een leuke op de kop kunnen tikken, al had ik je natuurlijk graag eens gezien met een carnavalsbril. hahaha
 
Fijn weekend en groetjes, Lieke
Kitty op 09-02-2008 12:53
Haha ja drie kwartier is wel wat overdreven maar ik sta er wel graag lang onder ja. En dan twee keer per dag !
Natuurlijk heb ik wel rekening gehouden met mijn kamergenoten. :-)
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl