Things fall apart so that other things can fall together....
HumaniSki 2008, de filmpjes !
Ik ben al weer even thuis maar het komt er maar niet van aan mijn verslag te beginnen. Heb wel twee filmpjes gemaakt en die zal ik alvast op mijn log plaatsen. Wel jammer dat ik niet zo veel gefilmd heb, terwijl ik toch genoeg geheugenkaartjes bij me had ! Ook balen dat veel van de filmpjes niet bruikbaar zijn omdat ze te donker zijn. Maar verder geeft het toch een leuk beeld en prettig voor jullie....duren de filmpjes niet al te lang.
 
Het eerste filmpje is een filmpje met van alles wat. De après-ski, nonnen op ski's, Ralph de reisleider die vertelt dat we weer een feestje hebben en iemand die daar 'verveeld' op reageert met : ' Alweer ? ' en natuurlijk vooral heel veel lachen !
 
 
Het tweede filmpje is een filmpje gemaakt in de lokale skibus terug naar ons hotel. Een Oostenrijks stel wilde wel eens een Nederlands liedje horen en dat hebben ze geweten...Wat hebben we gelachen ! En we kwamen helemaal niet meer bij toen Ben ook nog eens zo nodig moest dat hij onderweg besloot uit te stappen. Dat koste hem later wel een taxi terug naar het hotel. :-)
 
 

Reacties

Robert Spruit op 07-02-2008 12:17
Hoi Kitty,
 
Ziet er gezellig uit. Weet je trouwens naar welke school je kinderen gaan???
 
Gr.
 
Robert
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl