Things fall apart so that other things can fall together....
Zillertal-Keller
14 Februari schreef ik voor het laatst aan mijn wintersportverslag en nu ga ik er eindelijk aan verder. Beetje jammer is wel dat ik geen aantekeningen heb bijgehouden van deze reis, iets wat ik normaal altijd wel doe. Hoop dat ik door de foto's en de herinneringen die daar bij boven komen toch nog een aardig verslag in elkaar kan knutselen. En medereisgenoten mogen natuurlijk altijd met verbeteringen of aanvullingen komen !
 
Met de skibus reden we terug naar het hotel. Eerst dronk ik nog wat aan de bar. Aangezien ik met nog twee andere dames de badkamer moest delen had ik nog niet zo'n haast. Toen ik uiteindelijk op de kamer kwam bleken Astrid en Renate inderdaad al gedoucht te hebben. Het bleken gezellige kamergenoten te zijn  en we hadden al meteen een hoop lol. Zij deelden samen een bed, ik zou het aparte bed nemen.
 
Later hoorde ik bij het eten dat het extra bed alleen uit een harde plank met een dun matras bestond en een aantal hadden al geklaagd en om een extra matras gevraagd. Nu had ik zelfs nog niet op het bed gezeten dus ik had geen idee of het waar was. Het bleek inderdaad waar te zijn maar geloof me, als je maar twee uur per nacht slaapt en soms helemaal een nacht overslaat slaap je zelfs op een rotsblok. Ik heb geen last van het bed gehad.
 
In de skibus
 
dagtwee2.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Het eten was niet geweldig maar wel heel gezellig. Wat hebben we gelachen !
 
Het menu 
gasthof2.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Het gezelschap aan tafel : Peter, Frank, Sheila, Mark, Boudewijn en ik
 
dagtwee3b.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Op tafel lag ook een folder dat de keller geopend was die avond. Dat leek ons wel wat !
 
gasthof.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
De 'berieselungsmusik' stelde niet veel voor maar gezellig was het toch wel. Jammer was wel dat veel mensen al snel afhaakten omdat ze naar bed gingen. Logisch natuurlijk want bijna niemand had veel geslapen in de bus. Maar ook met een klein clubje bleef het nog lang gezellig. Heb niet veel foto's van deze avond maar Peter maakte deze twee.
 
dagtwee.jpg picture by Rebeccaspeyer
Was wel even wennen om op de tast  de weg naar mijn bed te vinden. Mijn kamergenoten sliepen al een paar uurtjes toen ik de kamer binnen wandelde. En al hadden ze wel heel lief het douchelicht laten branden, de rest van de kamer was aardedonker. Volgens mij sliep ik meteen zodra mijn lijf de houten plank raakte... Jammer dat we niet echt konden uitslapen de andere dag, om kwart voor zeven ging de wekker weer !

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl