Things fall apart so that other things can fall together....
Het feestje, een groot succes !!
Gelukkig was Rebecca vrijdag al weer zover opgeknapt dat ze haar feestje gewoon door kon laten gaan. Toen ik haar om kwart over drie uit school haalde hoorde ik dat groep acht nog druk bezig was op de klimwand van de hogere school naast hen. Rebecca heeft deze klimwand twee jaar geleden ook al eens beklommen maar nu heeft ze zelfs de zwarte klimwand gedaan. Trots was ze er wel op want ze was sowieso het enige meisje wat daar boven kwam. Volgens mij gaat het dus inderdaad wel weer goed met haar. ;-)
 
Om vijf uur stonden de dames op de stoep. Negen waren er uitgenodigd en met Rebecca erbij waren ze dus met z'n tienen. Nu heb ik een erg kleine huiskamer en ik moest dus tot drie keer toe mijn woonkamer verbouwen.
Ze begonnen met de cadeautjes terwijl ik alvast de keuken in dook.  Ze kwamen zelf op het idee om de cadeaus te verstoppen en met wat aanwijzingen werd alles gevonden. Wat hadden de meiden een lol ! Daarna hoorde ik in de keuken dat ze met een klapspelletje bezig waren, te zien op deze foto....
 
 
feestje.jpg picture by luukspeyer
 
Na het klapspel kon iedereen aan tafel voor de kaasfondue, een groot succes !
Alhoewel, iedereen vond het lekker maar ik had wel een beetje het idee dat er meer gezongen werd aan tafel dan gegeten. Ze hebben ook erg lang over het eten gedaan. Tja, het kan maar gezellig zijn hè ?!
 
feestje2.jpg picture by luukspeyer
 
feestje3.jpg picture by luukspeyer
 
feestje4.jpg picture by luukspeyer
 
Daarna was het tijd voor film. Rebecca 's eerste keus was de Ice Princess en gelukkig had ik die in de videotheek gevonden. De film was een succes, een echte meidenfilm maar ik vond 'm zelf ook super !
Geweldig dat we hem dankzij een geleende beamer op 'groot scherm' konden bekijken. Mijn witte muur was een prima filmdoek, ik hoefde alleen de schilderijen van de muur te verwijderen en met de banken en de grote kussens op de grond was het een heel relaxte bioscoop. ( op de foto komt het niet goed uit maar natuurlijk was het donker in de thuisbioscoop)
 
feestje5.jpg picture by luukspeyer
 
Na de film was het tijd voor de karaoke. Hier hadden de meiden zich nog het meest op verheugd ! Rebecca en ik hebben ons verjaardagsgeld bij elkaar gelegd en daarvoor SingStar gekocht. Karaoke voor op de Playstation 2.
En met de playstation aangesloten op de beamer hadden we natuurlijk ook de karaoke op groot beeld ! Wat een lol hadden die meiden, echt geweldig ! Ze hadden er nog niet genoeg van toen ze om tien uur werden opgehaald door hun ouders. Ze mochten nog even een nummer zingen en ineens was mijn huis echt propvol. Echt lachen al die ouders opgepropt in mijn gang en het stukje huiskamer dat nog over was..... ;-)
 
Nog een paar foto's van de karaoke :
 
Emma en Rebecca
 
feestje6.jpg picture by luukspeyer
 
Anna en Mirthe
 
feestje7.jpg picture by luukspeyer
 
Anne en Jessie
 
feestje8.jpg picture by luukspeyer
 
Marije, Jet, Anne, Rebecca en Mirthe
 
feestje9.jpg picture by luukspeyer
 
En dan natuurlijk het filmpje, super om te zien !
Het is echt een leuke groep meiden bij elkaar.
Ja het was druk.... maar zo leuk en gezellig !!
 

Reacties

harriet op 09-04-2008 08:07
Wat een supergezellige verjaardag was dat zeg!
Had je 3 pannen kaasfondue? Hihi, ik heb maar 1 zo'n pan.
Of had je er eentje geleend?
Heeft Rebecca nog leuke kadootjes gehad van de vriendinnen? Of had ze geld gevraagd?
Leuk dat jullie SingStar hebben gekocht. Kan je een hoop lol mee hebben...ook wel iets voor je eigen verjaardag om te doen?  
Gaan de vriendinnen allemaal naar verschillende scholen straks of ook wel een stel naar de school waar Rebecca heen gaat?
 
Fijne dag vandaag 
Ron op 09-04-2008 09:12
Klinkt inderdaad als een erg leuk feestje. Karaoke is helemaal super natuurlijk... Leuk idee voor als die kleine van mij zijn verjaardag heeft.
 
Op je log heb ik begrepen dat Rebecca al wat eerder jarig is geweest, maar hierbij wil ik je alsnog feliciteren.
 
Fijne dag,
Ron
Kitty op 09-04-2008 23:07
@Harriët, ik heb ook maar één pan hoor maar mijn moeder heeft er twee. Was makkelijk nu ! Ze heeft leuke cadeautjes gehad, make-up, oorbellen, pennen en schriften, geld en H&M bonnen.
En tuurlijk ga ik de SingStar ook gebruiken op feestjes.
 
De meestekinderen van haar klas en dus ook de meeste vriendinnen gaan naar het Groen. ( De school naast de basisschool ) Deze meiden gaan daar allemaal VWO+ doen dus als ze naar het groen was gegaan had ze bij hen in de klas gezeten. Van haar klas gaan er drie naar Spieringshoek, (de school waar Rebecca voor heeft gekozen) waarvan één jongen en vriendin Marije die daar VWO+ gaan doen. Alleen is op Spieringshoek het Gymnasium+ en het VWO+ apart waardoor ze in principe in een aparte klas komen. ( Of er moeten te weinig gymnasiasten zijn ) Vriendin Anna gaat naar het Stedelijk Gymnasium, mijn eerste keus.....
Ben heel benieuwd of de vriendschappen standhouden. Ik heb nu nog steeds contact met een lagere schoolvriendin (Desiree) ondanks dat we op verschillende scholen zaten.
juliansworld op 12-04-2008 19:34
Wat een leuk feest Kitty !
Toevallig stond ik ook met Singstar in mijn hand, want wij hebben ook de Playstation 2.
Maar ik hoorde dat het vrijmoeilijke onbekende nummers zijn ???
Dus ik hem m nog maar even niet gekocht.
Toch een superfeest zo met zijn allen kaasfonduen en film kijken ??
Juist gezellig in zo'n geval, een kleine kamer.
Hebben de buren niet geklaagd?? Want wij zingen hier vooral hard en vals . haha
 
Groetjes, Lieke
Sas op 13-04-2008 05:06
Wat een gezellig feestje Haha doet me denken aan mijn 12de verjaardag, alle ramen dichtgeplakt voor een disco. Alleen was mijn feestje niet zo drukbezocht..... Leuk die karaoke!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl