Things fall apart so that other things can fall together....
Feestje in de Speeldernis
En aangezien ik standaard een week achterloop...hier de log van vorige week woensdag toen Luuk zijn verjaardagfeest vierde.
In Mei was Luuk al jarig maar omdat het toen erg druk was en hij het graag met Jort wilde vieren die in Juli jarig is werd het feest uitgesteld tot woensdag 9 Juli.
 
Met negen jongens vertrokken Monica en ik  om half één richting de Speeldernis. Mijn moeder was zo lief om ook te rijden zodat alle jongens in de gordels konden.
We begonnen met eten. Gelukkig scheen het zonnetje nog zodat we heerlijk buiten aan de picknicktafel konden zitten terwijl we de broodjes opaten. Daarna waren Monica en ik van plan de cadeautjes uit te laten pakken maar.....de jongens wilden spelen ! Zelfs Luuk en Jort taalden niet naar cadeautjes en doken in de modder om een dam te gaan bouwen.
 
speeldernis.jpg picture by Katharinaatje
 
Luuk ter B. was al meteen behoorlijk nat !
Hij had geprobeerd met twee touwen aan de overkant te komen
en dat was niet helemaal gelukt.
 
speeldernis2.jpg picture by Katharinaatje
 
Pepijn, Rob en Luuk bouwen verder aan de dam...
 
speeldernis3.jpg picture by Katharinaatje
 
Als iedereen weer toe is aan een hapje en een drankje besluiten we de cadeautjes te doen. Wat zijn Luuk en Jort weer verwend !!
 
speeldernis4.jpg picture by Katharinaatje
 
Wat is de Speeldernis toch geweldig !! Ik ga er zeker nog een keer heen in de zomervakantie. Wij gaan niet op vakantie helaas maar dan zijn dit soort activiteiten heerlijk om te doen. Monica stelde trouwens voor om een keer  samen te gaan met alle kinderen. Zij gaan zelf naar de echte wildernis ( 3 weken op safari in Tanzania ) maar zijn de eerste weken nog thuis en willen dan best de Rotterdamse wildernis ontdekken. De kids op avontuur, wij met een rosétje op een kleedje.
 
speeldernis5.jpg picture by Katharinaatje
 
speeldernis6.jpg picture by Katharinaatje
 
speeldernis7.jpg picture by Katharinaatje
 
speeldernis13.jpg picture by Katharinaatje
 
Jammer was wel dat het rond half drie begon te regenen en het werd ook niet meer droog. Tja het was voorspeld...
De kinderen hadden er niet veel last van, voor Monica en mij was het vervelender.
 
speeldernis8.jpg picture by Katharinaatje
 
Leuk was dat ze echt alle negen met elkaar speelden terwijl het geen vast kliekje is. Aan de dam werd echt heel wat werk besteed maar het resultaat was er dan ook naar. De dam was zelfs zo goed dat er op een gegeven moment door een toezichthouder werd gevraagd een doorgang voor het water te maken omdat het pad overstroomde.
 
speeldernis9.jpg picture by Katharinaatje
 
speeldernis10.jpg picture by Katharinaatje
 
Om vier uur hadden wij een plekje rond het kampvuur gereserveerd. De jongens mochten kiezen, popcorn of marshmellows roosteren.
Een leuke afsluiting !
 
speeldernis11.jpg picture by Katharinaatje
 
speeldernis12.jpg picture by Katharinaatje
 
Voordat we de auto in gingen trokken ze allemaal droge kleding aan en om half zes was iedereen weer netjes thuis afgezet. Daarna stopte ik  Luuk meteen onder de douche, even lekker warm worden ! Ik moest om zeven uur alweer op school zijn voor de schoonmaakavond. Kon het natuurlijk niet maken weg te blijven terwijl al die ouders zo hun best deden maar moet wel zeggen dat ik best moe was. Een lekker wijntje op de bank was ook nog niet zo verkeerd geweest na zo'n kinderfeestje...
 
Heb nog een kort filmpje gemaakt...
 

Reacties

Nientjuh op 17-07-2008 19:19
Nou dat ziet er toch helemaal top uit hoor de boys hun verjaardag.
Jammer dat het weer een beetje roet in het eten gooide maar volgens mij was het zeer geslaagd. De foto's zijn erg leuk geworden.
Een hele fijne avond, groetjes Jeanine
Robert Spruit op 18-07-2008 06:23
Hoi Kitty,
 
Wat leuk zeg. Ik kende het helemaal niet de Speeldernis. Maar als jongen van die leeftijd wil je toch ook lekker vies worden en dammen bouwen.
 
Prettig weekend,
 
Robert
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl