Things fall apart so that other things can fall together....
BBQ & de Slipper Heroes
Vrijdag 5 Juni was er een personeelsuitje voor alle drie de locaties. Dit wordt elk jaar weer door een paar collega's georganiseerd. Meestal weten we een paar weken van te voren wel wat we gaan doen maar dit keer was het geheim gebleven. De enige boodschap die we hadden gekregen was dat we bij voorkeur op de fiets moesten komen. Verder vonden we in onze postvakjes een envelop met daarop een tijd en een verzamelplaats en een paar letters. Ik moest om 16.10u. bij de Mac Donalds zijn.
 
Toen we een groepje bij elkaar hadden besloten we de letters bij elkaar te gooien om te kijken of er een aanwijzing uit kwam. Eén wilde graag steengrillen en probeerde uit alle macht of ze dat er echt niet van kon maken met de letters. Een andere collega kwam op 'de Pub Vlaardingen' Uiteindelijk kwam er een derde op 'Buitenplaats Vlaardingen' tja dat moet je dan net weten natuurlijk, er waren er maar een paar die daar wel eens van hadden gehoord en twee die ook nog wisten waar het was. Anders hadden we bij de pub gezeten.
 
De collega's die op een andere plek waren gestart kwamen natuurlijk ook bij Buitenplaats Vlaardingen aan. Wat een gezellige locatie ! Als ik ooit eens trouw wil ik daar mijn feest wel geven....
 
We begonnen met een drankje in het zonnetje en al snel werd de BBQ aangestoken.
Het was heel goed verzorgd en ik heb echt heerlijk gegeten. Maar het was niet mijn enige uitje van die dag dus na de koffie vertrok ik weer.
 
buitenplaats.jpg picture by luukislief
 
Samen met Natas ging ik rond half tien richting Rotterdam. De Slipper Heroes traden weer op in de pub en ik had een last minute OA stapuitje georganiseerd. Er was een gezellig clubje op af gekomen.
 
 
En ja de Slipper Heroes waren natuurlijk weer geweldig.
Ik hoor ze toch nog steeds het liefst in Paddy Murphy's, het publiek is daar toch het leukst ! Het is ook een dankbaar publiek, iedereen gaat lekker uit zijn dak,  wat natuurlijk heel belangrijk is zeker voor de jongens zelf. Ik heb het ook wel anders meegemaakt zoals in de Ierse Pub in Vlaardingen bijvoorbeeld, dat iedereen door gaat met zijn eigen ding. 
Tussen de optredens door hebben we heel erg gelachen en met veel mensen gekletst. Een topavond dus !
 
 
 
 
 
En nog even wat muziek van ze. Dit keer heb ik het niet zelf opgenomen maar van YouTube geplukt. Het geluid van onderstaand filmpje is een stuk beter dan mijn producties.
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl