Things fall apart so that other things can fall together....
Feestje in de Speeldernis
Woensdag 8 Juli vierde Luuk zijn kinderfeest dat hij nog te goed had. Net als vorig jaar hebben we dat weer gevierd in de Speeldernis in Rotterdam. Even leek het erop dat het weer net zo slecht was als het jaar ervoor maar gelukkig ging ineens `s middags de zon schijnen en bleef het verder droog.
 
Het was nog een hele planning om negen jongens op de locatie te krijgen. Vorig jaar had luuk alleen jongetjes uit zijn klas uitgenodigd maar dit keer kwamen er ook vriendjes van de hockey. Gelukkig waren twee moeders zo lief om hun kinderen te brengen en halen naar de Speeldernis en mijn moeder en Rebecca haalde ook een jongetje van school. ( Rebecca moest even mee omdat zij het jongetje kende ) Daarna kwam mijn moeder naar het schoolplein van Luuk om de rest van de kinderen op te halen. Ook Bertina was zo lief om te rijden.  
 
Nu duurde het even voordat mijn moeder er was omdat Rebecca het vriendje van Luuk was misgelopen op school. Toen zij de school inliep om te vragen of hij daar nog was stond hij netjes bij het hek te wachten. Daarna moesten we nog even tape halen omdat één van de jongens een geblesseerde teen had. En natuurlijk kwamen we ook nog voor de open brug te staan !!
 
Maar goed, een kwartier later dan gepland kwamen we dan toch in de Speeldernis aan. We begonnen met eten. De broodjes die we hadden mee genomen gingen er in een vlot tempo door heen. Daarna werden de cadeautjes uitgedeeld. Wat is Luuk weer verwend !
 
speeldernis.jpg picture by luukspeyer
 
Na het uitpakken waren de jongens niet meer te houden ! We hebben ze de rest van de middag amper meer gezien. Ik zocht ze wel af en toe op voor een foto en mijn moeder en ik probeerden ze als ze langs renden van drinken en snoep te voorzien maar daar hadden ze eigenlijk niet eens echt tijd voor. Het is ook zo'n fantastische speelplek !
 
speeldernis2.jpg picture by luukspeyer
 
speeldernis3.jpg picture by luukspeyer
 
speeldernis4.jpg picture by luukspeyer
 
speeldernis5.jpg picture by luukspeyer
 
speeldernis6.jpg picture by luukspeyer
 
speeldernis7.jpg picture by luukspeyer

Reacties

liefmeisje op 20-07-2009 17:52
Volgens mij was het een geslaagd feestje. Je had het wel druk met het ophalen van alle kinderen. En ze konden gelijk onder de douche toen ze thuis waren.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl