Things fall apart so that other things can fall together....
Vrije ochtend & Alassio
Om half negen ging onze wekker af want al hadden we een vrije ochtend we wilden die natuurlijk wel optimaal benutten. Eerst lekker ontbijten. Het ontbijt zag er erg goed uit. Je kon brood roosteren, yoghurt met ontbijtgranen nemen, er waren verse broodjes, verpakte koekjes, croissantjes enz. Ook was er een koffie -, cappuccino -, chocomel - en espressomachine. De meeste mensen namen plaats in de ontbijtzaal maar wij hebben elke ochtend lekker buiten ontbeten. Heerlijk !
 
Luuk vond de ontbijtgranen (elke dag wat anders ) het lekkerst !
 
alassio.jpg picture by Rebeccaspeyer 
 
Na het ontbijt wilden mijn ouders graag richting strand wandelen om de zee bij daglicht te zien. De kinderen wilden liever zwemmen in het zwembad van het hotel dus ik 'offerde me op' om op de rand van een ligbed te gaan zitten. In de schaduw want daar was het in de ochtend al 33 graden. Er waren nog meer mensen uit de bus die erbij kwamen zitten dus dat was erg gezellig !
 
Ik had luchtbedden van thuis meegenomen en Tamara en ik bliezen ze op. Toen ik op een gegeven moment voor de ingang van het zwembad stond werd ik ruw op mijn rug geklopt. Ik stond in de weg...  Het bleek een oud vrouwtje te zijn met een badmuts op en een wit sunblockgezicht. Snel mompelde ik een excuus en nam weer plaats op mijn ligbed. In het water bleek ze ook al niet echt aardig te zijn. Als Rebecca en luuk bij haar in de buurt kwamen duwde ze ze weg met een kwaad gezicht. Op een gegeven moment waaide er een luchtbed weg die natuurlijk precies tegen haar aan kwam ! Nu werd ze echt kwaad en begon ze Luuk uit te schelden in het Italiaans. Daarna durfden de kinderen niet meer bij de BadMuts in de buurt te komen.
 
Rebecca en Luuk in het nog bijna lege zwembad.
 
alassio2.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
De BadMuts...
 
alassio3.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Heerlijk in de schaduw !
 
alassio4.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Om half twaalf ging ik met de kinderen naar boven zodat ze nog even snel in bad konden. Daarna stond er beneden een welkoms hapje en drankje klaar. Heerlijk !
 
alassio5.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Om 13.00u. moesten we klaar staan bij de doorgaande weg. Frans zou ons daar oppikken met de bus waarna we door zouden rijden naar Alassio. Toen we op hem stonden te wachten begon Paul spontaan ochtendgymnastiek te geven. Een heleboel mensen deden mee. We hebben echt zo gelachen... vooral om de verbaasde blikken van de Italianen die langs kwamen.
 
alassio6.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
En de echte beelden...
 
 
In Alassio wilden mijn ouders en Luuk de schaduw op zoeken omdat het in de zon zeker een graad of veertig was. Rebecca en ik wilden juist graag over de zonovergoten boulevard flaneren. Dus hebben we ons maar opgesplitst. Rebecca en ik hebben wat rond gelopen, wat gedronken op een terras en wat winkeltjes bekeken. Tenminste de winkeltjes die open waren dan want natuurlijk zijn de meeste winkels in Italië dicht tussen 13.00 en 17.00. Rebecca heeft nog een leuke Alassio-tas gekocht.
 
alassio7.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
alassio8.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
alassio9.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
alassio10.jpg picture by luukislief
 
alassio11.jpg picture by luukislief
 
alassio12.jpg picture by luukislief
 
Het laatste half uur is het nog gelukt om elkaar te bereiken per sms ( ik had vaak een slecht bereik in Italië ) zodat we nog even met z'n allen wat konden drinken op een terras en Rebecca en Luuk samen konden pootje baden.
 
alassio13.jpg picture by luukislief
 
alassio14.jpg picture by luukislief
 
Om vijf uur waren we thuis. Natuurlijk trokken we meteen onze badkleding aan en doken we het zwembad in. De halve bus had hetzelfde idee dus het was weer erg gezellig !
 
alassio15.jpg picture by luukislief
 
Om half acht werden we weer verwacht in de eetzaal voor het overheerlijke 4-gangen diner. Na het eten was er een muziekavond in de tuin van het hotel. We dronken er koffie en luisterden naar de muziek. Het klonk best leuk maar de kinderen vonden het saai. Daarom zijn Tamara, Paul en zijn gezin en ik met de kinderen naar de boulevard gelopen. Mijn ouders bleven op de muziekavond.
 
alassio16.jpg picture by luukislief
 
Het was heel gezellig zo met zijn allen. We kwamen meerdere voetbaltafels tegen en natuurlijk moesten er steeds wat muntjes ingegooid worden.
 
alassio17.jpg picture by luukislief
 
Als afsluiting kreeg iedereen nog een ijsje van Paul. Om kwart over elf waren we weer terug bij het hotel. Eigenlijk veel te laat want de andere dag ging de wekker weer om kwart over zes vanwege de dagexcursie naar Monaco. Waar we trouwens wel erg veel zin in hadden !
 
alassio18.jpg picture by luukislief

Reacties

harriet op 16-08-2009 09:23
Wat een leuk verslag weer Kitty!
Pfff en 'ochtends al 33 graden. Lekker als je dan een zwembad bij je hotel hebt én een beetje in de schaduw kunt zitten.
Waren er trouwens meer kinderen mee met de bus?
Leuk zo'n dagje Monaco. Wel vroeg opstaan met zulke reizen, maar je komt nog es ergens hè?
 
Fijne zondag
 
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl