Things fall apart so that other things can fall together....
Zell am Ziller, Januari '08
De tijd dat ik elke dag een log schreef en mijn reisverslagen snel afmaakte ligt al ver achter me... Door Hyves en Ouder Alleen heb ik daar veel minder tijd voor gekregen. Mijn verslag van de wintersport van twee jaar geleden heb ik nooit afgemaakt. Drie logs met foto's heb ik nog in mijn beheer staan. Een uitgebreid verhaal kan ik daar natuurlijk nooit meer bij maken. Tijdens de zomervakanties heb ik altijd schriften vol geschreven maar tijdens de wintersport kom ik daar echt niet aan toe en heel veel dingen weet ik niet eens meer. Nu ik over een paar dagen weer richting Oostenrijk vertrek begint het toch weer te kriebelen...'Zal ik mijn verslag alsnog afmaken ? 'Al wordt het dan vooral een fotolog....
Ik ga kijken hoever ik kom ! Voor wie niet geïnteresseerd is in oud nieuws die slaat het maar over.
 
Ik kon het erg goed vinden met mijn kamergenoten, Renate en Astrid. ( Leuk deze keer slapen we weer bij elkaar op de kamer ! ) Wat hebben we die ochtend gelachen.
We wilden een leuke foto maken van ons drietjes "de three blondes " zoals Astrid ons steeds noemde. Lastig want het was nog voor het ontbijt en we hadden op dat moment niemand die de foto kon maken. Dus maakten we een statief van een laatje en diverse andere dingen zodat we mijn camera met de zelfontspanner konden gebruiken. Alleen daardoor piesten we al bijna in onze skibroek van het lachen. Ja als ik het schrijf is het lang zo leuk niet maar als ik de foto zie kom ik al niet meer bij !
 
dagdrie2.jpg picture by kitty72
 
En de foto is gelukkig erg leuk gelukt !!
 
The three blondes 'Renate, Kitty & Astrid'
 
dagdrie.jpg picture by kitty72
 
Een foto van de troep op onze kamer ( Had ik twee jaar geleden misschien een leuk verhaal bij maar dat weet ik niet meer )
 
dagdrie3.jpg picture by kitty72
 
Na het ontbijt verzamelden we ons bij onze bus die ons naar het skigebied Zell am Ziller bracht.
 
dagdrie4.jpg picture by kitty72
 
dagdrie6.jpg picture by kitty72
 
dagdrie7.jpg picture by kitty72
 
Naddy, Renate, ik en Sandra
 
dagdrie8.jpg picture by kitty72
 
Op aanraden van Naddy gingen we allemaal aan de Curryworst. Ik vond het niet echt lekker maar je moet natuurlijk alles geprobeerd hebben en Curryworst is één van de specialiteiten op de Skipistes.
 
dagdrie9.jpg picture by kitty72
 
En ja hoor weer opwarmen aan het einde van de dag met een heerlijke Glühwein ( verstopt achter een groot bier). Dat is iets waar ik misschien nog wel het meest naar uitkijk !!
 
dagdrie10.jpg picture by kitty72
 
dagdrie5.jpg picture by kitty72
 
dagdrie11.jpg picture by alleskits
 
En toen de groep weer compleet was pakten we de lift naar beneden waar de bus alweer op ons stond te wachten.
 
`s Avonds bij het eten hebben we weer zo ontzettend gelachen. We wilden met een groepje van acht bij elkaar gaan zitten maar de serveerster kwam zeggen dat het niet mocht. Wij bleven zitten en uiteindelijk heeft ze zich er maar bij neer gelegd. Het zat natuurlijk niet echt makkelijk maar het was wel heel erg gezellig ! Op een gegeven moment deden ze een kwartet met het bestek. Wat een zooitje al het bestek lag op één grote hoop !
 
dagdrie12.jpg picture by alleskits
 
dagdrie13.jpg picture by alleskits
 
dagdrie14.jpg picture by alleskits
 
En we kwamen helemaal niet meer bij toen Ben alle borden op begon te stapelen om ze naar de keuken te brengen om op deze manier de bediening een handje te helpen.
 
dagdrie15.jpg picture by alleskits
 
We moesten ook aankruisen op een lijst wat we de andere dag wilden eten. Er stond niet echt iets op dat ik lekker vond dus schreef ik er bij 'hamburger & friet'. Natuurlijk zette iedereen daar een streepje achter. De lijsten werden netjes opgehaald maar even later stond de serveerster weer aan onze tafel. Wijzend naar de 'hamburger&friet' en met een nors gezicht. Volgens mij vond ze ons niet zo aardig meer.
 
dagdrie18.jpg picture by alleskits
 
Die avond hadden we geen zin om in het hotel te blijven en een aantal van ons gingen met de taxi naar een nabij gelegen disco. Erg gezellig was het daar en natuurlijk werd het dan ook weer flink laat !!
 
dagdrie19.jpg picture by alleskits
 
dagdrie17.jpg picture by alleskits
 
dagdrie20.jpg picture by alleskits
 
( wordt vervolgd )

Reacties

harriet op 13-01-2010 08:22
Oh leuk...over een paar dagen ga je al weg?
Weer naar Zell am Ziller of nu iets anders?
Mijn ouders gaan ook eind januari weer voor 2 weekjes naar Oostenrijk. Oh de curryworst vind ik wel lekker juist. Glühwein ook, maar bier lust ik echt niet.
Gaan Rebecca en Luuk naar je ouders als jij weg bent?
 
Fijne dag hoor
jufanita op 13-01-2010 16:38
Ik ben ook op gek op Curryworst. Ik hoop dat je dit jaar eraan toe komt om een reisverslag te schrijven. Ik ga zelf niet op wintersport en vind het heerlijk om het via een ander toch een beetje mee te beleven.
Marco op 13-01-2010 19:27
Fijne ski vakantie......Ik ga ook weer na een hele lange tijd ook in Oostenrijk ( Maria Alm )
 
Marco
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl