Things fall apart so that other things can fall together....
Een heerlijke skidag...
Na het ontbijt was het tijd om de bus uit te laden en de koffers naar boven te brengen waar er een ruimte beschikbaar was gesteld waar we onze koffers konden neerzetten en we onze skikleding konden aantrekken. Gelukkig hadden ook Astrid en Renate een grote koffer bij zich. Er was gevraagd of iedereen een grote tas mee kon nemen in plaats van een koffer i.v.m de beperkte ruimte in de bus maar ik kon al mijn spullen echt niet kwijt in een tas. Gelukkig, ik was niet de enige dus. Altijd weer grappig om mee te maken dat gemeenschappelijke omkleden. Al de koffers open, iedereen in ondergoed haha...
 
humaniski2010-12.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Toen Astrid, Renate en ik klaar waren met omkleden liepen we met zijn drietjes naar de skiverhuur. Daar was het natuurlijk super druk maar Astrid bleek snel aan de beurt ( Hoe doe je dat Astrid ?? :-)) en zij haalde ook meteen skischoenen voor Renate en mij. Maar natuurlijk hadden we niet meteen de juiste maat. Ik heb maat 36 maar maat 37 was te klein. Ik ruilde de schoenen voor een maat groter en die zaten meteen goed. Astrid en Renate waren wat langer bezig voordat ze schoenen hadden die goed zaten. Daarna moesten we natuurlijk nog allemaal ski's . Al met al duurde het even voordat we klaar waren en skileraar Ralph ( nee niet die van twee jaar geleden ;-)) kwam al kijken waar we bleven want de bus wilde vertrekken.
 
humaniski2010-13.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
De bus bracht ons naar Zell am See. De mensen die vrij gingen skiën konden alvast gaan en de mensen die zich op hadden gegeven voor les moesten zich verzamelen bij de betreffende skileraar of lerares. Er was een snowboardleraar Robin, tevens onze reisleider. Een skileraar Luc voor de echte beginners en een skilerares ( naam even vergeten ) voor de gevorderde beginners en de gevorderden. Wel leuk om te vertellen is dat de kinderen van Marco Borsato ook al jaren les van haar krijgen. Ze is sowieso een bekende in het sterrencircuit. Wat Ralph deed heb ik even gemist maar ik neem aan dat hij de vergevorderden les gaf?
 
Nu besloot ik me aan te sluiten bij Luc en mijn ski groepje  van twee jaar terug sloot zich bij de gevorderde beginners aan. Maar zij hebben daarna allemaal nog geskied en voor mij was het echt twee jaar geleden. Bovendien vind ik de liften doodeng. ( Ben er wel eens uitgevallen ) Om weer een beetje in te komen leek dit me wel lekker ! Achteraf was ik helemaal blij toen ik hoorde dat de anderen meteen al de rode piste waren af geweest. Eén vrouw kwam meteen al terug om zich bij ons te voegen.  De gevorderde beginners/ gevorderden was haar ook iets te heftig ! We begonnen met zeven beginners waarvan de meeste al wel wat ski ervaring hadden. Eén vrouw besloot al snel niet meer mee te doen (echt jammer !) en dus bleven we met zes lessers over. Wel een lekker gezellig clubje !
 
humaniski2010-22.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
humaniski2010-23.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Alleen wat was het warm in de zon !! Ik gooide al snel mijn jas uit want ik was veel te warm gekleed. Zelfs toen we stil zaten bij de lunch heb ik nog lang mijn jas uit gelaten. Ik had me trouwens wat lekkers uitgezocht !! Gebakken aardappel met spek en ei. Tiroler Grostl ?? Echt heerlijk !!
 
humaniski2010-14.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
humaniski2010-15.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
humaniski2010-16.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
`s Middags na het skiën dronken we nog even wat in het zonnetje.
Hier Erik, Remco & Luc...
 
humaniski2010-18.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Daarna liepen we naar de Après ski tent waar we de anderen van de groep weer vonden en we uiteraard ook  nog wat dronken.
 
humaniski2010-19.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Lekker zo'n Gluhwein !!
 
Ik moest hem alleen wel achterover slaan om de laatste skibus terug naar het hotel te kunnen halen.
 
humaniski2010-20.jpg picture by Rebeccaspeyer
 
Onze chauffeurs die natuurlijk heel de nacht door hebben gereden hadden de rest van de dag vrij om bij te slapen en dus moesten we met de lokale skibus terug naar het hotel. Geen punt natuurlijk ! Het was druk maar wel heel gezellig in die bus...
 
humaniski2010-21.jpg picture by Rebeccaspeyer
 

Reacties

jufanita op 12-02-2010 18:50
Leuk om bekende plekjes te zien. Vorig jaar was ik in Zell am See.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl