Things fall apart so that other things can fall together....
Op weg naar Oostenrijk
Vrijdag 15 Januari was het dan zover...voor de derde keer ging ik mee met HumaniSki. Helaas is het vorig jaar niet door gegaan omdat Ben ziek was geworden maar gelukkig gaat het op dit moment een stuk beter en de jaarlijkse winterbreak die Ben en Henri ieder jaar organiseren ging door ! Peter, die ik twee jaar terug via HumaniSki heb leren kennen maar waar ik via Ouder Alleen nog regelmatig contact mee heb stelde voor om me op te halen. Zo'n aanbod sloeg ik niet af natuurlijk.
 
Om half zes verzamelden we ons bij stichting Humanitas. Leuk om iedereen weer te zien ! Al wisselt de groep wel een beetje, de grootste ploeg ken ik inmiddels wel. Het feestje begon alweer aan de bar bij Humanitas. Ben bestelde voor iedereen een  apfelcorner.
 
humaniski2010.jpg picture by kitty72
 
Zes uur was het tijd om de bus in te laden. Vlug gooide ik mijn rugzak op één van de stoelen boven,  achterin de bus. De plaats waar over het algemeen het meest gefeest wordt. Omdat de drankvoorraad altijd op de achterbank ligt komt iedereen daar heen om een drankje te halen en dus is het daar altijd gezellig. Als je wilt slapen is het minder handig om achterin te gaan zitten maar aangezien ik nooit iets wil missen is het voor mij een prima plek !
 
We hadden twee chauffeurs tijdens deze reis!
 
humaniski2010-11.jpg picture by kitty72
 
humaniski2010-10.jpg picture by kitty72
 
Kelly en Boudewijn
 
humaniski2010-2.jpg picture by kitty72
 
Milou en Daniëlle
 
humaniski2010-3.jpg picture by kitty72
 
Marjo kwam langs met broodjes.
 
humaniski2010-4.jpg picture by kitty72
 
Tijdens de stop ging ik nog even op de foto met mijn kamergenoten, Astrid en Renate. Twee jaar geleden heb ik hen leren kennen doordat we bij elkaar op de kamer kwamen. We hebben zo ontzettend gelachen toen... Gelukkig waren we dit jaar weer bij elkaar ingedeeld. Ben wel benieuwd of we dat volgend jaar weer worden want we hebben wel te veel herrie gemaakt volgens een aantal mensen die op dezelfde verdieping sliepen. In ieder geval begon het lachen hier alweer ! Het gesprek ging vooral over een soort van Tupperware Party maar dan anders en over trildingen die je op je neus moest zetten. Hilarisch !
( Sorry, alleen maar leuk als je erbij was ;-))
Oja en volgens mij hebben we het ook nog even over skileraren gehad ?
 
humaniski2010-5.jpg picture by kitty72
 
Tijdens de stop kwam Henri zeggen dat ik eens in die Duitse bus die naast die van ons geparkeerd stond moest gaan kijken. Mijn eerste reactie was : ' Ja dag !! Straks rijdt die bus weg of die van ons...en wat moeten die mensen wel niet denken als je ineens die bus in stapt ! Maar toen hij bleef volhouden won mijn nieuwsgierigheid het. Samen met Henri liep ik de bus in. Bleek het een bus te zijn met allemaal bedden erin !! Echt geweldig gaaf...
 
Suzanne heeft even een foto gemaakt van Henri en mij in bed in de Duitse slaapbus. Echt lachen ! Heel veel mensen waren inmiddels uit de bus maar sommige werden net wakker en keken vreemd op toen ze Nederlands hoorden praten en ze Henri en mij daar zagen. Ook toen we uit de bus liepen werden we vreemd aangekeken door de mensen die net weer instapten.
 
humaniski2010-6.jpg picture by kitty72
 
Peter en Boudewijn. Lief !!
 
humaniski2010-7.jpg picture by kitty72
 
Ben & ik
 
 
Het werd weer een feestje in de bus maar niet zo erg als de laatste keer. Ik heb zelfs een paar uurtjes liggen dommelen. In Duitsland lag er al volop sneeuw en dat werd alleen maar meer naarmate we verder richting Oostenrijk reden. Dat hebben we wel eens anders gezien !
 
onderweg2.jpg picture by Katharinaatje
 
Vroeg in de ochtend kwamen we aan in hotel Lukashansl in het plaatsje Bruck an der Grossglockner waar meteen een heerlijk ontbijt voor ons klaar stond. En koffie !
 
humaniski2010-8.jpg picture by kitty72
 
Na het ontbijt vertelde reisleider Robin dat we eerst de spullen zouden uitladen, daarna konden we ons melden bij de skiverhuur in het hotel waarna we ons meteen konden omkleden en de bus ons naar Zell am See zou brengen. 
 
humaniski2010-9.jpg picture by kitty72
 
Wordt vervolgd...

Reacties

harriet op 06-02-2010 08:49
Leuk joh. In de bus werd het al een feestje onderweg hè?
Gezellig. Met hoeveel mensen waren jullie eigenlijk?
Ja en er lag gelukkig wat meer sneeuw nu hè? Lekker!
Mijn ouders zitten nu in Oostenrijk voor 2 weken.
Fijn weekend
Leidse Glibber op 09-02-2010 00:34
Ziet er toch wel weer supergezellig uit.
lekker dat je genoeg sneeuw had.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl