Things fall apart so that other things can fall together....
Unten im keller
In het hotel aangekomen kreeg iedereen te horen op welke kamer hij of zij lag. Ralph deelde de sleutels uit dus je moest aan hem doorgeven met hoeveel mensen je op de kamer lag. Het ging verder niet op naam. Ik had Renate en Astrid helemaal niet meer gezien dus ik wist ook niet of zij al een sleutel hadden. Dat zei ik dus ook tegen Ralph maar hij wist het ook niet. Van Suzanne hoorde ik dat zij had gehoord dat Astrid gevallen was en dat ze waarschijnlijk naar het ziekenhuis was. Ik wist echt niet wat ik hoorde en hoopte maar dat het mee zou vallen.
 
Ik kreeg van Ralph een sleutel en stapte de lift in om mijn koffer te halen en mijn kamer op te zoeken. In de lift hoorde ik dat Astrid inderdaad gevallen was maar dat ze nu op de kamer was. Uiteraard een andere kamer als waarvan ik de sleutel had ! Meteen liep ik naar de kamer waar Astrid op bed lag. Astrid, een super goede skiër was gevallen toen ze juist stil stond en had nu flink last van de arm waar ze op terecht gekomen was. Ze was niet naar het ziekenhuis gegaan wat haar wel was aangeraden maar had besloten het nog wel even aan te kijken. En gelukkig ben je dan weg met Humanitas ! Een verpleegkundige heeft er naar gekeken en een fysiotherapeut maar allebei dachten ze dat het in ieder geval niet gebroken was. Wel gekneusd dus werd Astrid's arm in het verband gezet. Gelukkig heeft ze de rest van de vakantie nog gewoon kunnen skiën !!
 
Er kwamen heel wat mensen op ziekenbezoek dus het bleef erg gezellig in onze kamer. Ineens ging de telefoon. Het was de receptie. De vraag was met hoeveel we op de kamer waren.... Het antwoord : 'Nou uh we zijn met zes !' ( haha op een 4 persoonskamer) Ze snapten er niets van... Maar ze waren een sleutel kwijt en er waren nu mensen die geen kamer hadden. Oei !! Die van mij natuurlijk. We hebben niets uitgelegd aan de telefoon maar ik ben de sleutel wel snel in gaan leveren beneden. Ik heb de kamer verder niet meer bekeken. Helaas !! Het bleek achteraf een kamer met luxe badkamer, vier keer zo groot als onze douche en altijd warm water. Wij hadden meestal alleen koud water !! Alle nog niet gerenoveerde kamers hadden steeds koud water en het is het hotel niet gelukt dat die week op te lossen.
 
Na de koude douche liep ik naar beneden om nog even aan de bar een biertje te drinken voordat we aan tafel konden.
 
humaniski2010-24.jpg picture by Katharinaatje
 
Het eten ging in sneltreinvaart en ook dat bleek hier de dagelijkse gang van zaken, net als de koude douche. Je moest echt zorgen dat je op tijd aan tafel zat want een kwartier later zat iedereen alweer aan het toetje ! Je zorgde er hier dus wel voor dat je door at want toen ik als enige nog aan mijn soep bezig was haalde het personeel de andere soepborden al weg en werden de hoofdschotels al neergezet.  Het eten zelf was redelijk, de soep en de toetjes lekker. En natuurlijk was het weer super gezellig ! Ook zat ik weer aan de tafel waar het meest gelachen werd. Wat een heerlijk stel mensen !
 
 
humaniski2010-25.jpg picture by Katharinaatje
 
Op de tafel lag een 'super creatieve' flyer die ons uitnodigde die avond naar de bar in de kelder te komen. Natuurlijk hadden we wel zin in een feestje !
 
humaniski2010-26.jpg picture by Katharinaatje
 
De bar zag er erg leuk uit. Het was gezellig maar de sfeer kwam er niet echt in. Veel mensen waren moe en gingen vroeg naar bed. Sommigen zijn zelfs niet in de bar geweest maar gingen meteen onder de wol. Ik had besloten dan ook maar vroeg naar bed te gaan.  Nu had ik na het eten verder aan de spa rood gezeten dus toen Peter, Boudewijn en Marc naar boven gingen nam ik nog één biertje. Daarna zou ik ook naar boven gaan. Zou....
 
 
humaniski2010-27.jpg picture by Katharinaatje
 
... want toen werd het me toch gezellig !!
 
Van de barman, een aardige Nederlandse gozer, kregen we een Schnaps. De eerste want daarna was het hek van de dam en werden er nog meer besteld. Goeie zet van de barman !
 
humaniski2010-29.jpg picture by Katharinaatje
 
Op de foto met mijn nieuwe vriend haha...
Volgens mij was het de plaatselijke dorpsgek, de barman kende hem wel en we hadden hem in de skibus ook al gezien. Hij liep nog in zijn skibroek en dikke winterjas en was zo te zien al een tijdje bezig met de Après ski. Maar goed, we hebben wel gelachen !
 
humaniski2010-28.jpg picture by Katharinaatje
 
Ineens begonnen de skileraren kunstjes te doen. Ze nodigden iedereen uit voor het Limbodansen onder een skistok door...
 
humaniski2010-30.jpg picture by Katharinaatje
 
Hoe dit zat weet ik niet helemaal maar het was wel knap
 
humaniski2010-31.jpg picture by Katharinaatje
 
Wie lukte het om met de mond, zonder het gebruiken van de handen,  de schnaps van de grond te pakken en op te drinken ?
 
humaniski2010-32.jpg picture by Katharinaatje
 
Alleen Ralph !
 
humaniski2010-33.jpg picture by Katharinaatje
 
Robin vroeg of iemand een wedstrijdje met hem wilde doen. Wie kreeg de schnaps als eerste leeg ? De verliezer moest de flesjes betalen.  Robin won !
 
humaniski2010-34.jpg picture by Katharinaatje
 
De sfeer zat er goed in er werd volop gedanst. Ralph vindt het wel oké !
 
humaniski2010-35.jpg picture by Katharinaatje
 
En ik kwam er achter dat mijn skileraar Luc behalve skiën ook nog
goed kon....uh...dansen
Natuurlijk lag ik weer veel te laat op bed maar ik was toch blij dat ik dat 'laatste' biertje nog genomen had. Ik had de rest van de avond/nacht echt niet willen missen !
 
humaniski2010-36.jpg picture by Katharinaatje
 
humaniski2010-37.jpg picture by Katharinaatje

Reacties

liefmeisje op 11-02-2010 10:55
Wat een heerlijke avond heb je toen gehad.
Leidse Glibber op 11-02-2010 17:53
Ik lees het al, je hebt je weer lekker laten gaan hahahahah.
Nee zonder dollen ziet er gezellig uit.
Suzanne op 04-03-2010 15:49
gaat ie niet meer vederrr? :P
Kitty op 04-03-2010 23:07
Haha Suzanne ja hoor als ik weer eens tijd heb en er niet zoveel tussendoor gebeurd wat ik op wil schrijven oja en als ik wat minder op hyves, facebook, Twitter, OA....etc te vinden ben....
 
Nee hoor ik ga echt nog door maar weet niet wanneer. Het is wel heel leuk om te doen want ik beleef alles weer een beetje opnieuw. Al laat ik de spannende verhalen wel achterwege !
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl