Things fall apart so that other things can fall together....
Vlaardings Festival 2010
 
Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik gek op festivals. Was is er leuker dan een hele dag muziek luisteren en leuke mensen ontmoeten ! Wat dat betreft gaan we weer een heerlijke tijd tegemoet....
 
29 Mei ben ik met Gido naar het Vlaardings Festival geweest. Makkelijk want we konden er op de fiets heen ! Verder vond ik het niet echt een aanrader. Ik heb het overal naar mijn zin en ook nu was het erg gezellig maar naar verhouding vond ik het 'veel geld voor weinig'. Nu had ik in Maart al kaarten kunnen kopen die goedkoper waren maar toen was ik nog niet van plan te gaan. Ik had de kaarten dus de dag ervoor gehaald bij het voorverkoopadres en betaalde 33,50 per kaart.
 
Er kwamen zeker leuke bands maar niet veel grote namen. Jeroen van de Boom kwam en Waylon zou komen. Uiteindelijk kwam die laatste niet vanwege keelpijn en daar kwam Nikki voor in de plaats. Verder was het bij de WC's een zooitje ongeregeld en daar betaalde je nog €1 per keer voor ! Iedereen sprak er schande van maar wat moet je dan...midden op het veld gaan zitten ? Ik ben echt veel beter gewend bij de gratis festivals.
 
Maar even klaar met het gezeur want het was gewoon super leuk ! Natuurlijk kwam ik allemaal buren tegen, mensen van school en heel veel van OA. Wel jammer van het weer hoor... Heel de dag was het prachtig weer totdat we het festivalterrein opkwamen, toen begon het te regenen. Gelukkig waren er wat tenten zodat we af en toe even binnen konden opdrogen.
 
Gido en ik
 
 
 
vlaardingsfestival.jpg
 
Natas en ik
 
vlaardingsfestival2.jpg picture by luukspeyer
 
Jeroen van de boom was wel solidair met ons en deed een stap naar voren zodat hij ook in de regen stond ! De burgemeester heeft trouwens ook nog één nummer van Jeroen mee geluisterd. Hij stond ineens naast me met zijn grote paraplu. Volgens mij vond hij toch of Jeroen of de regen niets want al snel verdween hij weer backstage.
 
vlaardingsfestival3.jpg
 
Prachtig Gido !
 
vlaardingsfestival4.jpg
 
En Nadia was er ook
 
vlaardingsfestival5.jpg
 
Best een stuk hè die Jeroen !
 
vlaardingsfestival6.jpg
 
 
In de tenten was het erg druk maar wel heel gezellig !
Ook nog even lekker gedanst met Nadia en Saskia en vooral veel gekletst met iedereen.  
 
ik, Nadia & Saskia
 
vlaardingsfestival7.jpg
 
Nadia, Jim & ik
 
vlaardingsfestival8.jpg
 
Gido & ik
 
vlaardingsfestival9.jpg
 
Natas & Aat
 
vlaardingsfestival10.jpg

Reacties

op 11-06-2010 20:43
Was JvdB nou niet gratis te zien in Schiedam een weekje erna???
Kitty op 11-06-2010 21:00
Ja en toen ben ik weer geweest haha... Maar goed, ik ging niet voor Jeroen van de Boom naar dit festival hoor ! Ik ga sowieso zelden voor een bepaalde band naar een festival. Ik wilde gewoon iets leuks doen die zaterdag en dat is wel gelukt ;-)
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl