Things fall apart so that other things can fall together....
De Fotoshoot in Amersfoort
Vorige week was het vakantie en dinsdag was de gewonnen fotoshoot in Amersfoort gepland. Eerst had ik het idee om alleen met Rebecca te gaan maar mijn ouders vonden het ook wel leuk om met zijn allen te gaan en er meteen een gezellige vakantiedag van te maken.
 
Om half zeven `s morgens was ik al bezig met de rollers indraaien bij Rebecca want ze wilde graag slag in haar haar. Nu heeft ze erg lang haar en het zakte dus ook alweer snel uit. Na een half uur was er al niets meer te zien dus dat was een beetje zonde van de tijd.
 
amersfoort.jpg picture by luukislief
De afspraak was pas om 11 uur maar we besloten al om half negen weg te gaan. We wilden niet het risico lopen te laat te komen als het erg druk was op de weg. Het viel mee en nu waren we dus een uur te vroeg waar we wezen moesten. We wandelden nog even door de wijk waar we onderweg nog tamme kastanjes zochten.
 
 
Amersfoort2.jpg
 
Om kwart voor elf belden we aan bij Lucasfotografie . Mijn ouders en Luuk gingen ondertussen nog een rondje maken en brachten een bezoek aan Mac Donalds.
We hadden er visagie bij geboekt die ook op de afgesproken tijd met haar make-up koffers voor de deur stond. Rebecca mocht kiezen hoe ze opgemaakt wilde worden. Neutraal of wat meer glamour. Ze koos voor dat laatste en kreeg prachtige smokey eyes.
 
Amersfoort3.jpg
 
Amersfoort4.jpg
 
Tja en toen de shoot... Wat een ervaring !
Ik stond echt versteld hoe Rebecca zich voor de camera bewoog. Ze was best zenuwachtig van te voren maar dat was snel over. Lucas gaf wel wat aanwijzingen maar ze moest zelf haar poses aannemen. Het leek wel of ze al ervaring had als model ! Ik zou het haar niet nadoen... Haar haar zag er trouwens ook prachtig uit en de krullen hebben we niet gemist. Heel de tijd stond er een ventilator van beneden op haar gericht waardoor haar haren heel mooi golfden. Zo doen ze dat dus !
 
Amersfoort5.jpg
 
Lucas vertelde ons dat de foto's die avond of de andere dag al op een tijdelijke website zouden staan. Lekker snel gelukkig want wat waren we benieuwd !
Om half één waren we klaar en gingen we Amersfoort in. Wat een leuke stad is dat toch ! Echt fanatiek winkelen konden we nu niet met mijn vader en Luuk erbij maar wat rondslenteren en af en toe een winkel in was ook prima.
 
Amersfoort7.jpg
 
Amersfoort8.jpg
 
Amersfoort9.jpg
 
We sloten de dag af in Restaurant In den Vollen Pot. Een hele goede keus !
Wij waren de eersten maar al snel zat het helemaal vol. We hebben heerlijk gegeten en de bediening was ook super. Rebecca had sliptongetjes en de ober was zo lief om heel haar vis te fileren. Verder was Luuk niet zo lekker die dag en toen de ober dat opving kwam hij met een zelfgemaakt brouwsel met thee en citroen aan voor de vitamientjes. Het was zo druk en nog maakte hij daar tijd voor. Echt lief ! Dus ben je ooit in Amersfoort, dit restaurant is een aanrader !  
 
Amersfoort10.jpg

Reacties

harriet op 26-10-2010 07:19
Wat een ontzettend leuk dagje was het zo hè?
Enig om zo'sn fotoshoot eens te winnen.
Rebecca heeft het prachtig gedaan vind ik.
liefmeisje op 26-10-2010 08:53
Een leuk dagje uit heb je gehad in Amersfoort. Ik had op hyves al een paar foto's gezien. En dat zag er leuk uit. 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl