Things fall apart so that other things can fall together....
Weer een stap verder....
We zijn weer een stapje verder met de tuin !
Koen en Therese krijgen binnenkort hun nieuwe tegels en ik mocht de oude hebben. Ongeveer 72 m² aan koppelstones en grote tegels dus met de stenen en tegels die ik al in mijn tuin heb liggen heb ik meer dan genoeg om heel de tuin te bestraten.
 
Zaterdag om kwart over negen was Ed bij mij. Hem heb ik leren kennen op het laatste OA feest en hij wilde mij wel helpen met de stenen rijden. Super lief ! Ed had de auto van zijn moeder mogen lenen die een trekhaak heeft en kon de aanhanger van zijn werk gebruiken. Ik wist dat we niet in één keer alles over konden krijgen maar dat we er vijf keer voor op en neer moesten had ik ook niet verwacht. We zijn dus echt tot een uur of zes bezig geweest !
 
De eerste rit begon de aanhanger op de rijksweg heel erg te slingeren. Dood eng ! We dachten dat het aan de banden lag en stopten bij een pomp om er wat lucht bij te doen. De tweede rit hebben we wat minder zwaar geladen maar de aanhanger was nog steeds niet stabiel en dat werd hij ook niet meer de rest van de dag.... Ik was bang dat de aanhanger zou omslaan en Ed voegde er aan toe dat het dan niet alleen de aanhanger zou zijn maar dat ook de auto dan ook ondersteboven zou liggen.
Gelukkig is het goed afgelopen maar veilig is anders met zo'n zware lading. Alle auto's gingen wel netjes voor ons opzij als ze ons aan zagen komen...
 
Koen en Therese hielpen met inladen en mijn ouders met uitladen.
Bovendien hebben mijn ouders ook nog de berg aarde stronk en wortelvrij gemaakt en de aarde in de kuil, die was ontstaan door het uitgraven van de boom, terug gegooid. Nu binnenkort wat zand bestellen en het plekje waar de schuur komt alvast betegelen. De koppelstones staan opgestapeld voor de deur. Nu maar hopen dat ze blijven staan en dat kinderen er niet mee gaan spelen. Dat er niet straks een hele iglo op het plein staat, gebouwd van mijn stenen.
 
stenencollageklein.jpg
 
Klik hier voor groter formaat

Reacties

harriet op 01-11-2010 08:20
Hai
Heee tis gelukt zie ik met de aanklikbare foto. Niks ingewikkelds aan toch?
Fijn dat je stenen hebt gekregen voor je tuin.
Wie gaat de tuin bestraten?
 
Lind@ op 01-11-2010 22:20
Oei lijkt mij wel eng zo'n slingerende bak achter de auto maar gelukkig is het goed gegaan.
Wat valt het dan weer tegen hè zo vaak rijden maar fijn de hulp die jullie hadden.
En is er een iglo gebouwd, hahaha
Lind@
liefmeisje op 02-11-2010 13:30
Wat een stenen zeg. Ik hoop dat de kinderen ze gewoon laten liggen. 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl