Things fall apart so that other things can fall together....
Pollux - Asvion
Afgelopen zaterdag had Luuk een thuiswedstrijd tegen de Schiedamse club Asvion. De jongens hadden net die donderdag hun nieuwe trainingspak gekregen dus ze zagen er erg strak en mooi uit allemaal. Helaas geen sponsor dus we krijgen de rekening nog thuis gestuurd.
 
Omdat Luuk eerst zijn fietsslot kwijt was en mijn fietstas daarna tussen mijn wiel schoot waarna ik een tijdje bezig was om mijn tas er weer goed op krijgen, kwamen we precies op het nippertje aan en moest Luuk meteen het clubhuis in voor de wedstrijdbespreking. Wij zijn  normaal gesproken altijd veel te vroeg en ik was van plan van te voren even een foto te maken van alle mannen in pak. Toen ze het clubhuis weer uitkwamen stond de clubfotograaf al klaar voor het maken van de teamfoto. Daar wilde ik niet tussen gaan staan dus ik heb mijn camera maar weer weg gestopt. Nu maar hopen dat de teamfoto snel op de site komt dan plaats ik hem ook op mijn log.
 
Ik vond het toch weer spannend deze wedstrijd ! Het was de eerste  wedstrijd na de herindeling. Omdat ze alles flink gewonnen hebben de eerste maanden zijn ze van de tweede naar de eerste klasse gegaan. Ze zullen er dus meer voor moeten gaan knokken nu. Leuk om dan te zien dat ze het in deze klasse ook nog leuk doen. Voor zover je dat kan zeggen na één wedstrijd natuurlijk.
 
Uiteindelijk werd het 3-1 maar ze hebben zelfs nog meer kansen gehad. Op de foto is ook weer zo'n bijna goal te zien. Luuk heeft de bal hier net aangegeven en zijn teamgenoot neemt een run op het goal. Maar goed, gewonnen dus ! Kijken of ze dit vol kunnen houden. Hoop echt dat ze lekker hoog gaan eindigen dit jaar en stiekem hoop ik natuurlijk dat ze kampioen gaan worden. Net als Rebecca ooit toen ze in de D zat. Dat zijn van die hoogtepunten die je nooit meer vergeet.
 
hockeyasvion-polluxlog.jpg picture by kitty72
 
Ze speelden trouwens op het derde veld van Pollux dat net nieuw is. Het is zandingestrooid en omdat er nog niet veel op gespeeld is was het nog één grote zandbak. Maar de jongens leken er gelukkig geen last van te hebben.
Het was weer erg gezellig langs de lijn met alle ouders. En we boften met het weer !! Ja het was koud maar droog en af en toe brak zelfs de zon even door.
 
Voor Pieter was dat mooie weer ook nog extra fijn want omdat hij jarig was, kwam er allemaal familie kijken. En dan nog zo'n goede wedstrijd spelen !
 
20 November hebben we trouwens weer een leuke wedstrijd. Dan speelt Pollux tegen Hockeyclub Rotterdam en precies tegen het team waar Skip in zit ! Skip was het hockeymaatje van Luuk, Pieter en Jasper op Spirit en hij is dit jaar ook van club veranderd. Alleen koos hij ervoor naar Rotterdam te gaan.
Ik zei nog tegen Frank, de vader van Jasper : 'Dan moeten ze maar gelijk spelen de 20e.' Waarop hij protesteerde : 'Nee natuurlijk niet, ze moeten gewoon winnen !'
Oké we zullen zien. Ik ben benieuwd !

Reacties

harriet op 11-11-2010 07:54
Hoi
Ik heb totaal geen verstand van hockey, maar leuk dat het team nieuwe pakken heeft. Jammer dat ze geen sponsor hebben
Speel jij zelf ook nog eigenlijk?
 
Leuk dat je het filmpje hebt bekeken op m'n log en bedankt voor je reactie.
Ik dacht ik zet het er ff op, dan snapt iedereen misschien beter waar ik me zo druk over maak.
 
Fijne dag hoor
liefmeisje op 11-11-2010 19:26
Jammer dat ze geen sponser hebben. Ik hoop dat er snel nog een gevonden wordt. Ben wel benieuwd naar de nieuwe pakken. 
 
Fijne dag.
Kitty op 11-11-2010 20:26
Ja zeker jammer ! De kinderen hebben nog nooit gesponsorde kleding gehad maar ik had gehoopt dat nu Luuk in D1 zat er wel iemand zou zijn. Bij de meeste eerste teams wel namelijk. Maar helaas, bedrijven hebben echt last van de recessie.
 
Zelf ben ik ditseizoen gestopt met hockeyen. Het werd te veel en ik kon heel vaak niet trainen vanwege vergaderingen of andere verplichtingen. Of ik was juist blij dat ik een avondje thuis was ! Verder ben ik altijd wel in beweging dus heb ik ook niet echt een sport nodig. Dus voorlopig ff niet.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl