Things fall apart so that other things can fall together....
Pollux - HCR
Afgelopen zaterdag speelde Luuk tegen Hockey Club Rotterdam. Erg leuk omdat ze tegen het team moesten spelen waar Skip, vriendje en oud teamgenoot van Luuk, Pieter en Jasper bij speelt. Vorig jaar hockeyden ze nog samen bij Spirit en toen de jongens daar opstapten besloten Pieter, Jasper en Luuk over te stappen naar Pollux en Skip naar HCR.
 
Het werd een spannende wedstrijd. Pollux stond al snel voor maar al snel haalde HCR ze weer in... Het kon dus nog alle kanten uit. Toch herstelde Pollux zich weer en de eindstand was 9-3 voor pollux. Mooi om te zien die vrienden van verschillende clubs die aan het eind van de wedstrijd vrolijk naar elkaar toe liepen en elkaar op de schouder sloegen.
Volgende keer een herkansing voor HCR op eigen bodem ! 
 
Luuk had niet echt zijn dag. Hij had die donderdag al niet getraind omdat hij met schoolgym met zijn ribben op de balk was gevallen en nu werd hij ook nog achter gezet. Tenminste volgens hem lag het daar aan dat hij niet lekker speelde maar hij heeft bij Spirit wel vaker als verdediger gestaan. En dan maakte hij ook nog een eigen goal toen hij een bal wilde tegenhouden. Balen ! Het laatste stuk van de tweede helft werd hij voor gezet en dat ging beter. Alleen kreeg hij toen een bal op zijn been waardoor hij even later weer op de bank zat. Tja het kan niet altijd mee zitten....
 
Maar de eindstand was dus wel een klein feestje waard na vorige week en het weerzien met Skip ( en voor mij met de ouders van Skip) was natuurlijk ook erg leuk.
 
v.l.n.r. Skip, Jasper, Pieter & Luuk
 
 
Nog een leuk filmpje over een wel erg vriendschappelijke wedstrijd hahaha....
( oké een voetbalwedstrijd dan maar hij is super leuk !! )
 

Reacties

gewoonieko op 23-11-2010 21:48
Het filmpje is erg leuk :)
Maar gewoon het ouderwetse "hi ha hondelul' -eventueel te vervangen voor "hondepenis"- brengt wat meer snelheid in de wedstrijd .... :)
Lind@ op 30-11-2010 11:57
Zeker een leuk filmpje, ik hoop dat Luuk herstelt is van al zijn blessures.
Lind@
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl