Things fall apart so that other things can fall together....
Skiën in Kaprun
De andere dag keek Astrid op de gang ( waarom weet ik niet meer ) en zag dat er bij de mannen aan de overkant een opgeblazen condoom hing. Geen idee wie dat gedaan had maar het was een komisch gezicht. Lachend gebaarde ze naar Renate en mij dat we moesten komen kijken. Natuurlijk hebben wij het toen nog een beetje erger gemaakt met wat crèmespoeling. We moesten wel heel stil doen natuurlijk zodat de mannen ons niet zouden horen.
 
 
 
Daarna ging Astrid douchen en zocht haar BH. ' Waar is dat ding nou weer ?' Nu had ze de nacht ervoor geheimzinnig gedaan tegen Renate over één van de mannen dus nu nu riep Renate :  ' Jaja je BH ligt zeker bij ...... op de kamer!' Toen Astrid onder de douche stond zochten en vonden Renate en ik de BH. Ineens kregen we een idee. We zouden hem aan onze deur hangen, recht tegenover het condoom. Dan leek het net of de BH was teruggebracht.
 
Na het douchen zocht Astrid nog even door maar besloot toen toch maar een andere aan te doen. Toen we de deur uit gingen om naar de eetzaal te gaan zag ze de BH hangen. Uiteraard zag ze er wel de humor van in. De mannen wilden natuurlijk weten of wij dat condoom hadden opgehangen en van wie de BH was. En zo waren we vroeg in de ochtend alweer lekker melig.
 
 
 
Na het ontbijt reed de bus ons naar Kaprun. Een prachtig skigebied. We waren er in 2007 ook geweest en de sneeuw op de gletsjer was de mooiste die ik heb mee gemaakt. Door de hoogte valt er regelmatig verse sneeuw. Het duurde wel even voordat we boven waren. Luc besloot naar de top ( ca 3000 m) te gaan waardoor we meerdere liften nodig hadden. Vooral bij de gondels was het ontzettend druk.  
 
 
 
 
Hoe hoger we kwamen hoe slechter het weer. Sneeuw, mist en een scherpe koude wind. Hadden we tenminste onze sneeuwbrillen niet voor niets mee. Door de inspanning had ik het verder niet koud maar al snel was mijn haar aan mijn jas vast gevroren. Het skiën ging best goed al hadden we weinig zicht.
 
Alleen jammer dat we een stuk omhoog moesten lopen naar de lift. Ik werd kortademig door het hoogteverschil en de inspanning van het klimmen met de ski's op de schouder. Toen ik later bij de lunch het restaurant instapte had ik een druk op mijn hoofd, zwabberbenen en alles begon te draaien voor mijn ogen. Luc vertelde dat het door de hoogte kwam en gaf me twee paracetamol. Hij vroeg of ik anders wilde stoppen. Nee natuurlijk, het ging juist zo lekker ! Na de lunch ging het beter en heb ik verder geen last meer gehad.
 
Het was heel stil op de top en van onze groep zagen we al helemaal niemand. Het bleek ook dat iedereen weer naar beneden was gegaan vanwege het slechte weer boven. Wat een diehards zijn wij dan hè hahaha....
 
 
Eindelijk mijn skibril op...
 
 
 
 
Bovenaan gekomen was het weer pas echt slecht !
 
 
 
 
Luc kijkt welke afdaling we gaan maken.
 
 
 
 
Daar gaan we dan, de gletsjer af.....
 
 
 
 
De lunch, die we ook echt even nodig hadden om bij te komen....
 
 
 
 
En zo koud was het.....
 
 
 
 
Het skiclubje
 
 
 
 
Inmiddels toe aan een Glühwein 
 
 
 
 
Het laatste stuk leek Luc niet geschikt voor ons om te skiën. Achteraf had het wel gekund maar hij wilde geen risico nemen. Wij zouden de lift pakken. Deed de lift het niet meer ! Ik probeerde Luc te bellen maar mijn telefoon had het weer eens begeven door de kou en de rest had zijn nummer niet. We hebben zeker een kwartier in de zenuwen gezeten. Nog een kwartier verder en de lift zou sowieso niet meer gaan. Gelukkig deed hij het uiteindelijk toch ineens weer. Wat een opluchting !
 
 
Even schrikken !
 
 
 
 
Beneden ontmoetten we de rest weer. Tijd om iets te drinken was er niet meer. We moesten de bus in. Astrid bleek al eerder terug te zijn gegaan naar het hotel. Ook zij had weer een avontuur beleeft bleek later.....
 
 
 
 
Onze kamerdeur ging steeds lastig open van binnenuit. De laatste dag waren Astrid, Renate en ik zelfs al lichtelijk in paniek toen onze deur niet open wilde gaan terwijl we net naar beneden wilden gaan om de laatste skibus naar de piste te halen. Gelukkig lukte het na een paar minuten proberen en kwamen we net op tijd bij de bus aan.
 
Astrid kreeg de deur nu ook niet open en belde Sandra die ook eerder terug was gegaan. Sandra werkt in een hotel en vertelde Astrid dat sommige sleutels in hotels lopers waren die op alle deuren pasten. 'Wie weet heb ik toevallig een loper' en ze stopte de sleutel in de deur. En laat de deur nu open gaan ! Ongelofelijk....
Tja hier konden ze wel iets leuks mee verzinnen en ze verzonnen een plannetje.
 
Stikkend van de lach kwamen Astrid en Sandra aanlopen toen wij met de bus aankwamen vanuit Kaprun. Renate en ik kregen het hele verhaal te horen. Ook wij kwamen niet meer bij. Wat een verhaal !
 
De mannen waren zoals eerder gezegd super netjes op hun kamer. De kleding hing netjes op hangertjes, de lades waren ingericht en de toiletspullen stonden netjes in de badkamer.
Astrid en Sandra besloten alles weg te halen en te verstoppen onder de bedden. Zelfs de bedden leken na hun drastische opruimwoede onbeslapen. Aan niets was meer te zien dat de kamer bewoond was.
 
De mannen keken dus flink op hun neus toen ze terug kwamen. Ze stapten hun kamer binnen, deden een stap naar achter om naar het kamernummer te kijken. Zaten ze wel goed ? Ja het was toch echt hun kamer... En op de verbouwereerde uitspraak van Boudewijn : ' Alles is weg !' reageerde Astrid : ' Wat is weg ? Al je kleding ? Dat is lullig als je terug komt na een lange dag skiën en je wilt lekker douchen.'
 
Daarna kon ze haar lachen natuurlijk niet meer inhouden en kregen de mannen het door. Ook zij konden er hartelijk om lachen. Het was natuurlijk ook wel een super goede grap !
 
Astrid en Sandra hebben ook een filmpje gemaakt van de actie van 'Terror Frog' zoals Astrid door de mannen genoemd wordt, als ze met haar groene skipak de berg af vliegt. De mannen zijn in dit filmpje niet te zien helaas maar hij blijft leuk. Ik stik van het lachen, elke keer weer als ik dit filmpje zie en er aan terug denk.
De mannen zagen dit filmpje trouwens  pas toen we weer terug in Nederland waren.
 
 

Reacties

liefmeisje op 22-01-2011 22:59
Leuk wat de dames hebben uitgespookt op de kamer van de mannen. 
Suzanne op 07-02-2011 14:44
hahahaha ik blijf nog steeds elke keer lachen om dat filmpje :P
 
jammer dat we dit jaar niet gaan :(
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl