Things fall apart so that other things can fall together....
Zell am See, 17 Januari 2010
Normaal gesproken was ik al bijna op wintersport gegaan. Of ik zat er al ?Helaas...dit jaar gaat het niet door. In Oktober ontvingen we dit bericht :
 
Beste ski-vrienden,
 
De recessie heeft kennelijk ook invloed op het uitgavenpatroon van diverse medereisgenoten en sponsors. Daarom is het ons helaas niet gelukt om een passende aanbieding (kwaliteit-prijsverhouding) te verkrijgen voor zo’n grote groep.Ik moet jullie dus in januari teleurstellen. Humaniski gaat niet door in 2011.Hopend heb ik volgend jaar een betere boodschap.
  
Groetjes en tot “skies”.
  
Balen natuurlijk want ik kijk er elk jaar weer erg naar uit. Nu is het wel een moment om eindelijk weer eens verder te gaan met mijn wintersportverslag van vorig jaar.
 
Ik begin met een fotootje van onze kamer de tweede dag. Wat een bende !!! We konden steeds ook niets vinden. 'Waar zijn mijn laarzen, waar is mijn tasje ??' hoorde je heel de tijd. Tja we hadden wel tijd om rommel te maken, maar opruimen ? En als je dan bij onze overburen, de mannen Peter, Mark en Boudewijn keek. Daar was het toch netjes !! Alles op hangertjes in de kast. De laatjes ingericht....
 
oostenrijk.jpg picture by luukislief
 
De volgende dag vertrokken we na het ontbijt weer naar het Skigebied van Zell am See. En weer hadden we prachtig weer met een heerlijk zonnetje. Het was echt jas aan, jas uit vandaag. Te koud zonder, te warm met... Een zonnebril was echt nodig maar die van mij besloeg steeds. Lastig hoor ! De volgende keer dat ik ga wil ik een zonnebril die niet beslaat. Zijn die er?  Want de mensen met dure sportbrillen hoorde ik er ook over klagen !
 
In de lift naar boven....
 
oostenrijk2.jpg
 
Vanuit de lift had je prachtig zicht op de Zeller See !
 
oostenrijk3.jpg
 
Het skiën ging steeds lekkerder gelukkig ! Nu hadden we ook wel een prachtige blauwe piste en goede sneeuw. Dat hebben we wel anders mee gemaakt !
 
Luc & ik
 
oostenrijk4.jpg
 
Peter, ik, Mark, Astrid & Boudewijn
 
 
Luc, Astrid, Mark, ik & Boudewijn
 
oostenrijk5.jpg
 
En het belangrijkste van de wintersport..... de Après-ski !
 
oostenrijk6.jpg
 
En na een heerlijke maar vermoeiende dag weer de bus in richting hotel.
 
oostenrijk7.jpg
 
Het is echt zo. Ik krijg het elke wintersport weer voor elkaar aan de gezelligste tafel te zitten. De samenstelling wisselt soms een beetje maar altijd wordt aan onze tafel het meest gelachen en de leukste gesprekken gevoerd. Ooooh als ik het opschrijf merk ik dat ik echt even heimwee heb. Wat een super leuke mensen zijn het toch mijn mede HumaniSki gangers.....
 
oostenrijk9.jpg picture by luukislief
 
oostenrijk10.jpg
 
oostenrijk8.jpg
 
De bon klopte voor geen meter maar dankzij het gereken van
Astrid en Sandra werd het ontdekt en opgelost !
 
(Je moest  met drankjes afrekenen sowieso heel erg opletten in dit hotel want de prijs klopte vaker niet dan wel. )
 
oostenrijk11.jpg
 
Wordt vervolgd !
 
( Voor het verslag van de eerste dagen klik links in het menu op de foto of rechts bovenaan in deze log op 'Humaniski 2010' )

Reacties

harriet op 18-01-2011 07:57
Jammer dat het skiën dit jaar niet doorgaat.
Jij was anders wel mee gegaan dus?
Leuk hè wintersport. Ik vond het ook altijd zo leuk vroeger. Maar ik heb het niet meer gedaan na Jasper's geboorte. Hele poos geleden dus al weer.
Jasper gaat het binnenkort proberen...hij gaat met de klas naar Oostenrijk. (geen idee waar heen eigenlijk....komt nog een brief)
Fijne dag meid
juliansworld op 18-01-2011 10:42
haha ongelofelijk, hoe jij een teleurstelling weer in iets positiefs weet om te zetten: dan ga ik maar het reisverslag van vorig jaar maken..
Wat een positieve instelling heb jij toch !
Wel erg jammer dat het dit jaar niet doorgaat. Wat een prachtige plaatjes... Maar is het niet mogelijk om gewoon op wintersport te gaan ? Of is dit goedkoper ? Heb eigenlijk nog nooit van Humaniski gehoord.. ?
 
Groetjes, Lieke
Lind@ op 18-01-2011 22:15
Jammer dat de vakantie niet door gaat. Des te leuker gaat ie volgend jaar worden.....en dan gaat het vast door.
Heeee dames, orde en regelmaat overboord gegooid...de leukste tafel...jij bent vast de leukste persoon, hahahaha.
Lind@
Kitty op 19-01-2011 00:22
@ Harriët, wat leuk dat Jasper met school gaat ! Rebecca is vorig jaar gaan snowboarden met school maar helaas was het dit jaar niet haalbaar voor ons. Haar reisje met Pasen is duurder dan die van mij in Januari....Wie weet volgend jaar !
 
@ Lieke, ik wilde mijn reisverslag sowieso nog steeds afmaken maar het is een leuke manier om het opnieuw te beleven :-)
HumaniSki is voor medewerkers van Humanitas maar viavia kan ik altijd mee. We betalen nog geen €300voor hotel met half pension, reis, skihuur en skiles.
 
We hebben gekeken of we met een klein groepje alsnog konden gaan maar waren dan voor vijf dagen al het dubbele kwijt. ff niet haalbaar. Ik hoop dat we van de zomer op reis kunnen, ook dat is nog even puzzelen.
 
@ Lind@, ik hoor natuurlijk wel bij de leukste personen want ik mag altijd aan hun tafel zitten hahaha.....
Ja ik hoop echt volgend jaar weer mee te kunnen !
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl