Things fall apart so that other things can fall together....
Laatste skidag, 19 Februari '10
Tja en aan alle leuke dingen komt een eind en dus ook aan Skivakanties. De laatste Skidag was alweer aangebroken. Die dag had ik ook officieel geen les meer maar Luc wilde die ochtend nog wel even lesgeven en in de middag sloot ik me aan bij Astrid, Renate en Sandra. Kon Luc zelf nog even een zwarte piste pakken.
 
Het werd vandaag weer het skigebied van Zell am See. Dit keer pakten we de locale skibus want onze chauffeurs moesten uitrusten voor de lange terugrit die avond.
Wat hebben we weer gelachen. Echt niet normaal...
 
In de bus was het erg druk dus we stonden lekker op elkaar gepakt. Ineens zegt Astrid tegen Luc : ' Wij kunnen het altijd prima vinden met skileraren hè Kit ?' Wat dat betreft verdient leverreizen een pluim hoor, erg leuk die skileraren die ze mee nemen. Natuurlijk gingen Renate en ik er meteen op in en we werden steeds meliger. Luc wist inmiddels al niet meer waar hij moest kijken.
 
Ineens zag ik een hele knappe Oostenrijkse skileraar zitten, vlak voor onze neus. Hij had een hele schoolklas kleuters bij zich. 'over leuke skileraren gesproken !' zei ik terwijl ik in de richting van de leuke Oostenrijker knikte. De meiden keken en moesten me gelijk geven. Deze was echt leuk ! Toen we buiten stonden sprak de leraar zijn kleuters toe : 'wir sind indianer.' Tja dat had hij beter niet kunnen zeggen. Als afgesproken barste er een koor van oorverdovende indianenkreten los ! De man keek even welke idioten er zo te keer gingen maar moest toen toch lachen.
 
Later hoorde ik van Astrid dat toen Renate, Sandra en zij in de stoeltjeslift zaten hij beneden langs kwam skiën met zijn klasje. Weer lieten de meiden indianengebul horen waarop hij verschrikt naar boven keek. Toen ik later bij de lunch even naar het toilet ging, liep ik hem tegen het lijf. Ik kreeg een vette knipoog en toen was het mijn beurt om wat verlegen terug te lachen. Helaas van hem heb ik geen foto. Waarom eigenlijk niet....
 
Met de meiden in de kabelbaan naar boven.
v.l.n.r. ik, Renate, Astrid, Sandra en Mariëlle
 
 
 
Aan de koffie
 
 
Luc & ik
 
 
Na de lunch ging ik dus met de meiden mee de piste op. Het skiën ging echt super lekker. Wel was het flink druk op de piste wat we vooral merkten voor de liften. Maar ja met elkaar wachten is alleen maar gezellig. We wilden ook nog een groepsfoto met elkaar op ski's dus toen we in de rij stonden vroegen we een Nederlandse jongen of hij de foto wilde maken. Hij maakte de foto en toen nodigde Astrid hem ook uit om op de foto te gaan. En zijn vrienden natuurlijk ook.
 
De jongens uit Utrecht zaten op een opleiding voor sportdocent en waren met een hele klas op wintersport. En toen moesten we dus weer iemand anders regelen die de foto wilde maken. Weer vond Astrid een Nederlander bereid. Maar inmiddels was de groep zo groot dat de fotograaf steeds verder naar achter moest stappen. En toen stond hij dus ineens midden in de rij voor de skilift en kwam iedereen in de knoop met de latten. De man die gestrikt was om de foto te maken kreeg dus ineens allemaal boze blikken en woorden naar zijn hoofd geslingerd. Ik had wel met de man te doen maar de foto is leuk !
 
Wij kwamen daarna weer niet meer bij natuurlijk en ik pieste helemaal bijna in mijn skibroek toen Astrid meteen na de foto van het hekje gleed en bijna niet meer overeind kwam. Mensen die ons bezig zagen fronsten hun wenkbrauwen. Je zag ze denken ' die hebben zeker al aan de glühwein gezeten.'
 
the three blondes
 
 
Waarom kijkt iedereen nu steeds naar ons ??
 
 
Even uitrusten...
 
 
Leuke mensen uit Utrecht op een spontane groepsfoto !
 
 
Terug waren we weer van plan om de skibus te pakken. Maar wat duurde dat wachten lang !! En het werd steeds drukker en drukker bij de halte. We wisten nu al dat het proppen zou worden en dan was het maar de vraag of iedereen er in kon of dat we op een volgende bus moesten wachten. Ineens kreeg ik een seintje van Astrid. Ze had een taxi ontdekt !
 
Als we het bedrag wat de chauffeur noemde door vieren deelden waren we net zo veel kwijt als met de bus. Kijk dat was lekker natuurlijk, waren we nog als eerste thuis terwijl we normaal konden zitten.
In het hotel aangekomen leverden we meteen onze skispullen in. Ons ski avontuur in Zell am See/ Kaprun zat er helaas weer op voor dit jaar !
 
Wachten op de bus...
Komt ie nog wel ?
 
 
Een taxi is sneller...
 
 
Bij de Ski verhuur, helaas alles weer inleveren !
 

Reacties

Leidse Glibber op 07-03-2011 01:02
Was duidelijk weer een groot feest.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl