Things fall apart so that other things can fall together....
Valentijnsfeest
Afgelopen zaterdag was het Valentijnsfeest. Het tweede feest dat Marco heeft georganiseerd met hulp van Richard, Petra en Jolanda. Het eerste feest was al een groot succes maar dit tweede feest was nog leuker. Voor €15 entree mocht je heel de avond zelf drinken pakken, waren er doorlopend hapjes en was er rond een uur of twaalf weer een heerlijk buffet. Echt een ouderwets thuisfeestje maar dan met ongeveer 120 man. Het was in ieder geval helemaal vol geboekt !
 
Voordat we naar het feest gingen spraken we weer af bij Barbara die vlakbij de feestlocatie woont. Net als vorige week met de opnames met Quintis voor Zo : Raymann. Sowieso was ik al voor de derde week achtereen in Zoetermeer want de week voor de opnames ging ik naar de 35+ disco in de Boerderij !
 
Iedereen had weer iets lekkers klaargemaakt. Een erg leuke manier om lowbudget uiteten te gaan. Zelf nam ik gevulde eieren en ijzerkoekjes mee maar het meest heb ik gesmuld van de Surinaamse nasi van Rob en een overheerlijk toetje dat iemand had meegenomen en waar ik graag het recept nog van krijg !
 
 
Quintis kwam ook, alleen vrij laat omdat hij eerst nog moest werken. Hij nam heerlijke Pie mee. Amerikaanse, hartige taarten zowel met verschillende soorten vlees als vegetarisch. Na mijn toetje ben ik dus maar weer opnieuw begonnen haha... Maar het was overheerlijk en ik denk dat Barbara het verder geen probleem vond  dat er nog het één en ander overbleef. Ik denk dat ze een week niet heeft hoeven koken.
 
 
Edwin had 75 rozen meegenomen. Voor alle vrouwen op het feest één !
 
 
Barbara ging zelf al iets eerder weg omdat ze Marco beloofd had bij de deur te zitten om de mensen binnen te laten. Wij ruimden op en sloten af.
 
 
Edwin bleef ook bij de deur staan met zijn rozen.
 
 
Marco en Richard draaiden heel de avond prima muziek !
 
 
De hele avond bleef de dansvloer vol !
 
 
De 'bar' (zelfbediening uiteraard)  was buiten dus daar
ben ik ook nog vaak blijven hangen.
Kon ik meteen ook even met de rokers bijkletsen.
 
 
Loeki & ik
 
 
Met Quintis
 
 
en met Claudia !
 
 
Dit was ook zo leuk ! Monique had een jas aan gedaan met allemaal houten hartjes die beschreven mochten worden. Je moest aan de ene kant schrijven voor wie hij bedoeld was en aan de andere kant de boodschap. Aan het eind van de avond deelde Monique de harten uit. Ik heb ook nog een leuke gekregen.
 
 
Het was in ieder geval weer een super feestje. En Marco is alweer bezig met plannen voor feest nummer drie. Ik ben er zeker weer bij !
Het was alweer vroeg in de ochtend toen ik mijn bed in kroop. Nog even een paar uurtjes slapen want zondagmiddag moest ik weer naar de TV opnames van Zo : Raymann. Lekker druk met al die leuke dingen ! 
 
Dit weekend heb ik even helemaal niets. Even bijtanken na al die drukke weken.... Net met een verjaardagsborrel van zeven collega's het weekend ingeluid en nu even relaxen met de kinderen. Nou ja met Luuk dan want Rebecca heeft wel een feestje.

Reacties

liefmeisje op 18-02-2011 23:06
OT: Nee, dit is niet van buzzer. Mag trouwens geen sportdranken testen, is vast lekker dan de instant koffie die ik nu mag testen. 
 
Dit is van tns nipo. Helemaal nieuw, moet nog in de winkel verschijnen.
liefmeisje op 19-02-2011 16:32
Leuk en gezellig feestje heb je gehad. Leuk dat Quintas weer langs kwam. Of hoort die sinds kort ook bij de OA. 
Kitty op 19-02-2011 23:47
Nee Quintis had nu gewoon met mij en Barbara afgesproken maar wie weet wordt hij nog lid. Hij vindt de OA feestjes in ieder geval wel heel gezellig ! En dat zijn ze natuurlijk ook.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl