Things fall apart so that other things can fall together....
Heerlijk weekend !
Inmiddels is het alweer weekend maar begin ik met mijn log van afgelopen weekend. Als ik dat weekend met één woord moet beschrijven zeg ik ...RELAXED !
Wat een super relaxed weekend ! Dat komt hier niet zo vaak voor dus kan ik er extra van genieten. Een weekend met weinig verplichtingen en heerlijk weer !
 
Zaterdag moesten Rebecca en Luuk allebei thuis hockeyen. En ook nog eens ieder op een andere tijd waardoor ik naar beide wedstrijden kon gaan kijken. Ook dat komt zelden voor...
 
Luuk moest om kwart over tien verzamelen, om elf uur spelen. Met een heerlijk zonnetje erbij was het goed toeven langs de lijn. Het lijkt wel of iedereen meteen veel vrolijker is met dit weer dus het was ook weer erg gezellig met alle ouders.
 
De jongens  speelden tegen Alecto, een grote club uit Leiderdorp die helemaal bovenaan staat in de competitie. Ze waren er al bang voor en ze verloren inderdaad. Maar met 0-4 verlies was nog niet zo slecht. Ze hebben echt een goede wedstrijd gespeeld en de stemming onder de jongens was nog prima na afloop.
 
 
 
Thuis aten we snel even een boterham en daarna vertrok ik met Rebecca voor haar hockeywedstrijd. Zij moest om half drie spelen tegen Berkel & Rodenrijs. Deze wedstrijd eindigde met een 3-1 overwinning !
 
Ook hier weer gekletst tussendoor met iemand die ik alweer een tijdje niet had gesproken. Wat een schrik om te horen dat hij heel ziek is geweest en nu nog in spanning leeft wat betreft de toekomst. Ik word er toch altijd weer door geraakt wanneer ik zo'n bericht krijg van een leeftijdsgenoot die zoiets meemaakt. Aan de buitenkant niets te zien en dan...je voelt iets en het volgende moment staat je wereld op zijn kop.... Ik hoop zo dat het hem verder goed zal gaan !
 
 
 
Na de hockey hebben we thuis nog even in het zonnetje gezeten. Daarna begon ik aan het eten. Soep met stokbrood, lekker makkelijk !
 
`s Avonds bestelden we een film via UPC on demand. Erg makkelijk, je hoeft de deur niet uit, ik hoef niets te downloaden en te branden maar voor €2 en een druk op de knop hadden we de film Miss Conginiality in huis. Een erg goede keus moet ik zeggen. Wat hebben wij gelachen om deze film !
 
 
Daarna keek ik samen met Luuk nog naar 'Echt Waar'. Wat een leuk programma is dat toch ! Het verhaal van het filmpje hieronder over het ei van Columbus weet ik toevallig maar soms zitten Luuk en ik ook echt fout !
 
 
Zondag hebben we eerst uitgebreid gebruncht met warme broodjes en vers uitgeperst sinaasappelssap. Als er tijd voor is slaan we zo'n ontbijt/brunch nooit over. Behalve lekker ook heel gezellig om zo de dag te beginnen !
 
 
 
Om half drie gaf het Don Boscokoor een concert vanwege het 25 jarig bestaan van de Werf in Schiedam. Mijn moeder zingt in het koor en zelf heb ik er lang geleden ook nog een tijd bij gezeten.
 
Ze begonnen met verschillende liedjes van de musical Joseph, daarna was het meezingen geblazen met allemaal bekende liedjes. Erg leuk en het klonk goed !
Na het concert zijn we nog met mijn ouders mee naar huis gegaan en zijn daar ook blijven eten. Een heerlijke afsluiting van het weekend !
 
 
 
 
 
 

Reacties

liefmeisje op 11-04-2011 09:51
Wat een druk weekend heb je gehad. Maar volgens mij was het allemaal wel leuk om dit mee te maken. 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl