Things fall apart so that other things can fall together....
9 Juli, varen op het meer
Elke ochtend na het ontbijt liep ik eerst naar de kamer om wat op te ruimen. Door te veel kleding en te weinig kastruimte bleef de kamer rommelig maar een beetje gladtrekken wilde ik het toch altijd wel. Het liefst voordat de schoonmaakster kwam. Dit laatste lukte heel vaak niet want vaak kwam ze al de kamer binnen als wij nog in bed lagen. Ze gaf altijd een snelle klop op de deur en zwaaide dan meteen de deur open. 'Sorry !!' riep ze dan als ze onze slaperige hoofden onder de dekens uit zag steken.
 
Vaak bleven de volwassenen na het ontbijt nog even zitten met een paar bakken koffie en gingen de kinderen alvast naar boven. Deze dag was onze kamer uitgekozen tot speelhonk zag ik toen ik boven kwam. Ik besloot het opruimen dan maar een keertje te laten en pakte in plaats daarvan maar mijn handdoek en mijn boek. Dan maar van het ochtendzonnetje genieten in een strandstoel aan het meer.
 
Later vroeg ik of de schoonmaakster nog was geweest.'Ja hoor ', vertelde Lorenzo:' ze was binnen geweest met de stofzuiger toen we met elkaar aan het gamen waren.' Ik moest er wel om lachen. Ze zal wel gedacht hebben ! We hadden een heel vriendelijke schoonmaakster die ons vaak op de gang begroette met: 'Hello how are you today ?!'  Volgens mij vond ze het wel leuk die chaos bij ons af en toe.
 
Luuk, Tijmen en Lorenzo zijn verder bijna de hele dag in het hotel gebleven. Lekker in de koele airco kamers. Op zich ook niet zo erg een dagje uit de zon.
 
onze (game) kamer
 
 
Luuk en Lorenzo hadden zelfs geen zin om mee te gaan varen eind van de middag. Marjan had een boot besproken om vijf uur. Voor €10 kon je de boot een uur huren. Je kon iemand mee krijgen om de boot te besturen maar je mocht ook zelf de motor bedienen. Zowel John als Marjan hadden ervaring met motorbootjes en zelfs Rebecca heeft zo'n ding wel eens alleen bestuurd want haar vriendin heeft een motorbootje. Dus durfden we het wel aan om de stuurman aan wal te laten.
 
Wat was het heerlijk op het water....echt genieten ! Eén keer kwam er een jetski voorbij die een hele golf water over ons heen spatte. Drijfnat waren we ! Gelukkig hadden Hellen en ik net onze camera weggestopt op dat moment dus we konden er wel om lachen. Wel vind ik nog steeds dat die jetski's daar niet tussen de zwemmende mensen horen en ze op een apart stuk moeten racen. Dit gaat nog een keer vreselijk fout !
 
een bootje huren
 
 
ons hotel gezien vanaf het water
 
 
 
Rebecca en Sanne aan het roer
 
 
Die avond bespraken Jan, John en ik waar we wilden gaan eten. Nu had ik gehoord dat er een heel goed restaurant bij een Olympisch zwembad zat, ik wist alleen niet precies waar dat was. Gelukkig wist Luuk het wel. Inderdaad hadden ze een oud zwembad wat nu gevuld was met water uit het meer en daar om heen waren allemaal terrasjes geplaatst. De meeste alleen om iets te drinken maar we vonden er ook een restaurant. Ze hadden niets te veel gezegd. Het eten was lekker en de locatie helemaal top !
 
Die avond maakten we het ook niet al te laat want de andere dag moesten we weer vroeg op. Om 8.26 zouden we voor ons hotel opgehaald worden door Lale voor de excursie naar Pelikaaneiland. Hier keken wij allemaal erg naar uit !
 
 
Varen op het meer
 

Reacties

liefmeisje op 11-09-2011 09:18
Leuk zo varen op het meer. Gelukkig maar dat je net je fototoestel had opgeborgen, die kunnen over het algemeen niet zo goed tegen water. 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl