Things fall apart so that other things can fall together....
11 Juli, dagje hotel
Na de leuke volle dagtrip naar Pelikaaneiland was het ook wel weer prettig om de dag erna in het hotel te blijven. Even uitrusten en alle indrukken verwerken...
Om half tien liepen we naar de ontbijtzaal. Elke dag stond daar een vrouw eieren en pannenkoeken te bakken. Vooral de pannenkoeken gingen er bij de kinderen goed in !
 
 
Daarna vermaakten we ons weer aan het meer, het zwembad en onder de bomen in de hoteltuin.. Tja wat kan ik daar verder nog over vertellen, snap dat het erg saai is voor een 'reisverslag'  Het was echt puur genieten. Heel de dag kletsen, zwemmen, lezen, koffie drinken en zonnen. Wat een heerlijk hotel is Hotel Drim. Echt een aanrader !
 
 
En die avond natuurlijk weer uiteten. Ik was zo blij dat we geen halfpension hadden geboekt ! Voor €7 p.p. had je dat erbij maar voor hetzelfde geld kon je overal eten. Wat heb je veel leuke eettentjes in Struga ! In het hotel was het niet heel bijzonder. De lunch in de beachbar was prima en ook het diner in de hoteltuin scheen goed te zijn maar het dinerbuffet in het hotelrestaurant was saai en eentonig.
 
Deze avond besloten we weer in de naast hotel Drim gelegen strandtent te eten waar we ook de eerste avond hadden gegeten. Dit keer koos ik voor de forel en ook hier smaakte deze erg goed. In verhouding was het eten bij deze tent wel wat duurder dan bij de meeste andere restaurants maar het was nog steeds heel betaalbaar.
 
 
De koffie dronken we in de hoteltuin met de rest van de OAers. Een toetje nemen in een restaurant kwam er eigenlijk nooit van dus meestal haalden de kinderen een ijsje uit de supermarkt aan de overkant van hotel Drim. Er zitten twee supermarkten tegenover het hotel die ieder twee grote vrieskisten buiten hebben staan met alle soorten ijsjes die je je maar bedenken kunt. Het duurste ijsje kost 50 ct ! Dat is leuk toch als je een grote club kinderen wil trakteren !
 
In de tuin bleef het nog tot laat gezellig maar....
 
 
...de kinderen vonden het binnen veel gezelliger !
 
Geweldig zoals ze allemaal met hun DS bezig waren. Eigenlijk lagen de kinderen toch weer veel te laat op bed. De andere dag moesten we weer vroeg op ! Tenminste een aantal van ons. We hadden namelijk weer een excursie geboekt via Lale. Een dagje naar Albanië ! Wat keek ik daar naar uit !
 

Reacties

lind@ op 06-10-2011 20:57
Fijn die grote groep kidz die met elkaar optrekken. Wat ziet het er aantrekkelijk uit, en die bedragen......daar zou ik het ook voor doen.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl