Things fall apart so that other things can fall together....
Kaasfondue & stappen
Afgelopen weekend ben ik met een gezellige groep gaan kaasfonduen. Winnie had 3 groupons gekocht om met 12 personen te kunnen kaasfonduen voor €11 p.p. Ze had het niet op OA gezet maar een groep mensen een persoonlijke uitnodiging gestuurd. Een hele leuke groep bekenden !
 
Om zeven uur hadden we afgesproken bij eetcafé Haagse Bluf in het centrum van Rotterdam. Normaal gesproken zou ik hier nooit terecht gekomen zijn. De hele straat was opgebroken en het was omdat ik wist dat ik echt in deze straat moest zijn dat ik de hekken negeerde en door het zand naar de voordeur van Haagse Bluf liep. Binnen was mijn eerste indruk ook niet echt goed. Meer een kroeg dan een eetcafé en normaal was ik ook nooit naar binnen gegaan.
 
Het duurde even voordat iedereen was gearriveerd. Problemen met parkeren en chipknips, files op de weg... Piwi kwam zelfs helemaal uit de achterhoek hier heen !
Maar het borrelen was ook al heel gezellig en rond een uur of acht konden we aan tafel. We mochten plaats nemen om de hoek, in het eetgedeelte. Dat zag er heel gezellig uit gelukkig !
 
Wat je voor de €11 kreeg was wel netjes. Twee verschillende soorten soep in twee kleine kommetjes geserveerd, een toetje na en als hoofdgerecht kon je kiezen uit verschillende soorten kaasfondue. De soep en het toetje vond ik niet echt bijzonder maar de kaasfondue maakte alles goed. Moeilijk kiezen tussen geitenkaasfondue, blauwe Brie fondue, fondue met bier, met mozzarella en pesto.... Maar het leuke was dat wij alles konden proeven ! Soms wisselde iemand van plek en een andere keer liepen we heen en weer. En wat hebben we weer gelachen !
 
 
 
 
 
Na het eten wilden we er nog een stapavondje aanplakken, alleen overal waar we naar binnen wilden was het vol. Echt overvol !! De wijnbar, café Pol... Uiteindelijk zijn we toch weer terecht gekomen bij Paddy Murphy's en daar was het zoals altijd weer heel gezellig. We kregen bij binnenkomst ook weer kerstmutsen. Doen ze elk jaar vlak voor kerst.
 
 
 
En daarna moest ik er echt aan geloven, de meesten wilden naar Cinema. Ik vind dat zo'n drama tent ! Het publiek dat er komt vind ik ook helemaal niets.
Maar zo met zijn allen was het echt heel gezellig. En zo werd het toch nog laat terwijl ik mij voorgenomen had vroeg naar huis te gaan omdat ik niet echt fit was. Gelukkig krijg ik ook altijd wel weer wat energie van zo'n heerlijke avond.
 
Wanneer gaan we weer ?
 

Reacties

harriet op 22-12-2011 08:56
Wat gezellig zo kaasfonduen met een hele groep. En veel verschillende soorten kaas hè? Leuk om dan vanalles te proeven.
Ik heb voor 2e kerstdaag alvast kaasfondue meegenomen. Zaterdag alleen nog ff een brood halen bij het Duitse bakkertje hier. Neem altijd Duits brood, das iets vaster en valt niet zo snel uit elkaar in de kaas.
lind@ op 26-12-2011 18:09
Wat ben je toch een feestbeest !!!! Zie weer aan de foto's dat het dikke pret is geweest. Tweede kerstdag loopt ten einde, maak het gezellig en voor het wisselen des jaren.....alvast een Happy New year.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl