Things fall apart so that other things can fall together....
15 Juli, het zit er weer op...
Vrijdagmorgen moesten we heel vroeg opstaan. Om zes uur vertrok de bus richting het vliegveld en dus zaten we om half zes al aan het ontbijt. Clea, Tijmen en Yade bleven nog een week langer maar ze waren speciaal voor ons vroeg opgestaan om ons uit te zwaaien. Ze vonden het heel jammer dat wij weggingen maar Clea grapte dat ze wel wat meer rust kreeg nu ik wegging. Ik kwam natuurlijk steeds met uitstapjes of excursies aan... Al was dat ook iets wat Clea het liefste deed.
 
Clea nam van mij de OA vlag over. De vlag had ik ooit meegenomen na een OA feest in Bunnik en kwam nu mooi van pas als welkom en uitzwaaivlag. Op foto's van mensen die later naar Macedonië zijn geweest zag ik de vlag ook nog op de ontbijttafel staan. Leuk !
 
Ook nam Clea de map over waar iedereen wat tips in kon schrijven en kaartjes en folders in kon doen. De mensen die na ons kwamen konden zo meteen zien waar ze de lekkerste pizza's konden eten en lezen dat ze de excursies moesten boeken bij Lale in plaats van bij Fibula !
 
 
 
Het duurde lang voordat we onze bagage kwijt waren. Het was ook niet echt duidelijk in welke rij we moesten staan. Mensen die met Arke Fly vlogen moesten weer in een andere rij staan dan wij van Corendon maar niemand wist hoe het precies zat. Gelukkig was het ook helemaal niet warm en was er meer dan voldoende zuurstof in de hal voor zoveel mensen. NOT pfff....
 
Ik maakte me ook best zorgen over mijn bagage. Op de heenweg zat ik al aan 20 kg per koffer ( het maximale gewicht) en nu met die souvenirtjes wist ik bijna zeker dat ik over dit gewicht heen zat. Toen ik hoorde dat Jan en zijn twee zoons met zijn drieën twee koffers bij zich hadden kreeg ik een idee : 'Hey konden wij dan misschien...' Jan vond het prima.
 
De vrouw achter de balie snapte er niets van dat wij met elkaar wilde inchecken. Twee gezinnen die niet op dezelfde dag in Macedonië waren aangekomen wilden nu als samengesteld gezin inchecken ? Maar het werkte wel ! Vooral mijn koffer bleek ver over het gewicht te zitten met 26 kilo maar met 5 koffers voor 6 personen zaten we prima !
 
 
Toen we de koffers kwijt waren maakten we ons geld op aan koffie en ijs. Heerlijk buiten in de schaduw van een grote parasol. De kinderen vermaakten zich behalve met ijseten met voetballen op het veldje ernaast.
 
 
Daarna was het toch echt tijd om naar het vliegtuig te gaan....
 
 
Het was druk in de lucht !
 
 
De kinderen vermaakten zich tijdens de vlucht met de DS.
 
 
En dit vond Luuk helemaal geen leuke foto ! Hij lijkt John de Wolf wel...
 
 
Ook op Schiphol was het druk bij de bagageband... Je kon echt merken dat het hoogseizoen was. Het duurde even voordat we onze koffers hadden...
 
 
Wat niet erg was want nu kwamen we wel het Nigeriaanse voetbalteam tegen !
 
 
 
Rebecca, Jonno, Luke, Robin,Roos en Luuk op de foto met John Obi Mikel.
 
Wat helemaal gaaf was... Toen Jonno John Obi Mikel later weer tegen kwam en hij hem gedag zei deed John zijn koffer open en gaf Jonno zijn trainingshirt !
 
 
Het afscheid met de mensen uit de groep was best even lastig. Nu zouden we elkaar wel af en toe blijven zien met andere OA uitjes maar aan deze heerlijke weken met elkaar was wel een einde gekomen.
 
Mijn ouders haalden ons op en met elkaar reden we naar huis. Gerard kwam ook naar ons huis en met zijn allen hebben we Chinees besteld. Gelukkig was het prima weer om buiten te eten. We waren natuurlijk ook niet anders gewend meer na Macedonië.
En als ik ergens van kan genieten is het wel buiten eten !
 
 

Reacties

harriet op 05-02-2012 15:45
En dat was de zomervakantie
Toch fijn dat je dat nu af hebt in februari hè? Haha geeft niks hoor...over paar maandjes mag je weer opnieuw beginnen.
Het was leuk om te lezen, je uitgebreide vakantieverslag. Ik doe dat nooit zo uitgebreid...heb ik gewoon niet zoveel zin in. maar wel leuk om over een poos dan weer eens terug te lezen hè? Vooral Jasper en Fréderique doen dat regelmatig: teruglezen van paar jaar geleden. En de foto's kijken die ik dan maakte. Op het moment zelf vinden ze het soms onzin dat ik bepaalde foto's maak, maar als er dan een poos over heen is gegaan vinden ze het ineens toch leuk! Haha
Had je nou voor aankomende zomer ook iets geboekt al? Staat me iets van bij, maar weet het niet meer zeker. Sorry.
Wat leuk dat voetbalteam op Schiphol! Ik zou er waarschijnlijk zo langs gelopen zijn...herken dat soort mensen nooit
Fijne zondag verder!
 
Kitty op 05-02-2012 23:53
@ Harriet,ik had gehoopt mijn reisverslag in een paar weken af te krijgen maar dat is (weer) niet gelukt. En toch vond ik het heerlijk om er nu nog mee bezig te zijn. Ik beleefde alles gewoon weer opnieuw ! Jammer dat het verslag af is.....
 
En ja de komende vakantie is alweer geboekt. Heb het er tussen de regels door wel over gehad maar nog geen log erover. Dat wordt de volgende dan maar....
lind@ op 06-02-2012 23:47
En daar eindigde het zomer verhaal. Ik heb er van genoten en weer zijn jullie bekende tegengekomen. Ik ken ze niet maar vind het top.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl