Things fall apart so that other things can fall together....
Stappen & Feestjes
Het was alweer even geleden dat ik echt uit was gegaan. In Januari het nieuwjaarsfeest in Bunnik was volgens mij het laatste feestje. (Verjaardagen niet meegerekend ) Steeds had ik andere afspraken en ik vond het vaak gewoon lekker om thuis te blijven en wat te klussen. `s Avonds eten of borrelen met vrienden op de bank of gewoon in mijn uppie een filmpje kijken.
 
21 April was er een grote 60,70&80 Discoparty in Warmond. Daar had ik al veel verhalen over gehoord dus daar wilde ik wel eens gaan kijken. Alleen wat zou ik aantrekken ? Ik kon natuurlijk mijn kleding van de 70 party in Amersfoort aan maar ik vond het ook wel leuk een beetje disco-achtig te gaan. Het was nu niet echt verplicht om verkleed te gaan maar een beetje in het thema wilde ik wel gaan. Gelukkig had ik nog een paar oude zwarte laarzen en een zilveren spuitbus. Als ik dennenappels zilver kan spuiten met kerst kon ik toch ook wel mijn laarzen onder handen nemen ? Ja dus ! Ze werden super gaaf en de verf gaf ( op wat glitters na) niet af.
 
 
Verder nog een opengewerkt glittervestje dat ik al jaren in de kast heb hangen maar nog nooit gedragen en natuurlijk netkousen uit de verkleedkist. Ik was tevreden...
 
Leuk dat er zoveel bekenden waren die avond ! Ook gaaf dat ze op een groot scherm allemaal stukjes uit films, televisieseries e.d. uit de jaren 80 lieten zien. Wat was er toen een hoop leuks op TV !  Verder was het XL discofeest niet helemaal mijn ding. Erg massaal, alleen maar dansen.... Weet dus niet of ik nog eens ga maar zo met elkaar was de avond heel geslaagd.
 
 
 
 
 
 
24 April was er weer de pubquiz bij Verhip. Zo leuk vind ik dat ! Al die vragen over zoveel verschillende onderwerpen. Iedereen weet wel wat. Oké natuurlijk werd ik er mee geplaagd dat juist ik wist hoe de zus van Jan Smit heet.Keek ik soms vaak naar Shownieuws ? En ze geloofden mij niet toen ik zei dat de hullygully een kermisattractie was ! De anderen dachten dat het iets Geologisch was, of een drankje... Die vraag hadden wij fout dus. Ik had wel gelijk ! Oja en ik wist als enige wat een podoloog was. Jullie ook toevallig ?
 
 
Zo grappig...de 'buurman' kwam steeds even buurten. Hij heeft ons ook geholpen met een vraag en toen hebben wij hem ook maar even een antwoord gegeven. Stttt...niet verder vertellen hoor ! Ach zij hebben toch niet gewonnen en wij ook niet.
 
 
Ons groepje v.l.n.r. : Susanne, Conny, ik, Hielke, de quizmaster, Ted, Winnie
 
 
Maar wie er wel wonnen....het andere OA groepje !!!! Knap hoor !
Ze wonnen een beker bier maar wilden liever cola. Bij deze dus....
De foto heeft Susanne trouwens gemaakt. Hij is leuk Susanne !
 
 
28 April was de opening van club Nouvelle in Vlaardingen. Een 30+ tent. Er was al een club Nouvelle in Amstelveen waar ik goede verhalen over had gehoord maar om er dan eentje in de buurt te krijgen.... Heerlijk op fietsafstand !
 
De club is in 't oude packhuys. Daar kwam ik toen ik 16/17 jaar was. Martijn Krabbe draaide daar toen vaak en ik vroeg natuurlijk heel veel plaatjes aan omdat ik Martijn zo'n vreselijk lekker ding vond.
Rebecca gaat er eens in de paar maanden naar de jongerendisco van 15 t/m 20 jaar en was er toevallig juist de vrijdag ervoor geweest.
 
Jacco, Carlien en Jitte hadden ook wel zin om te gaan. Alleen wat baalden we bij binnenkomst....inplaats van 30+ bleek het publiek 60/70+ te zijn. Zoiets heb ik nou nog nooit mee gemaakt !! Op een gegeven moment kwamen er een paar jongere mannen binnen die verbouwereerd rond keken. Toen ze ons zagen lachen stapten ze op ons af en raakten we in gesprek. Zij hadden zich club Nouvelle ook wel heel anders voorgesteld !
 
 
 
 
Maar we hadden het gezellig met elkaar. Lekker bijgekletst en veel gelachen. Ook wel een beetje om de DJ. 'Op zaterdag 28 april 2012 vindt de Grand Opening plaats, met DJ Peter Maurits' Dan verwacht je heel wat toch ?? Maar ook deze DJ had dezelfde leeftijd als het gemiddelde publiek die avond. Al draaide Peter Maurits wel moderne techno house trouwens....
 
Nu waren heel veel (OA) mensen benieuwd naar Nouvelle en dus ook nieuwsgierig naar onze foto's en verhalen. We besloten het maar een beetje mooier te maken. Ik googlede wat en plaatste een foto van een erg drukke club, van bovenaf gezien. Waarop Carlien dan weer reageerde : ' Die foto vanaf het balkon is nog erg goed gelukt. Had ik niet verwacht, je hing zo eng voorover... ' Ik heb me rotgelachen achter de computer.
 
Ook de DJ werd een 'beetje' bewerkt met photoshop. Rebecca heeft daar mee geholpen hoor ! Ziet er toch veel leuker uit met het hoofd van Tiësto erop ? Jammer dat niemand het heeft gezien.
Zelfs niet toen ik eronder schreef 'echt een lekker ding die DJ !'
 
Natuurlijk heb ik later wel eerlijk verteld dat de uitgaanstent in werkelijkheid wat tegen viel. De eigenaar van Nouvelle denkt dat het nog wel goed komt met het 30+ publiek. Ik vraag het mij af maar ben best bereid over een half jaar weer eens mijn neus om de hoek te steken om te zien of het echt zo is.....
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl