Things fall apart so that other things can fall together....
Hockeytoernooien
Inmiddels hebben Luuk en Rebecca het hockeyseizoen weer afgesloten. Luuk alweer een aantal weken geleden met een toernooi bij hockeyclub Forcial in Rockanje.
Gelukkig hadden zij prachtig weer die dag !
 
 
 
 
 
Rebecca had afgelopen jaar een ontzettend leuk team. Zij wilden graag bij elkaar blijven maar helaas bleef een groot gedeelte achter in de B en Rebecca en nog een aantal gaan volgend seizoen in de A spelen. Ook voor hen was het hockeytoernooi dus meteen een soort afscheid.
 
Alleen had Rebecca de 'pech' dat het halve hockeyteam maar naar het toernooi kon ! Zij hadden voor een hockeytoernooi van drie dagen gekozen. Het B-cup toernooi in Assen.
 
Niet iedereen mocht en kon een paar dagen kamperen en met een half team kan je op een hockeytoernooi niet aankomen natuurlijk.... Rebecca vroeg rond in haar vriendenkring en had al snel een aantal vriendinnen bereid gevonden om mee te gaan naar het hockeytoernooi. Eén meisje speelt bij Luuk op de club maar de rest had geen hockeyervaring. Lotte ging ook mee. Zij speelt niet onverdienstelijk korfbal maar dat is toch ook niet echt te vergelijken met hockey.
 
Maar van Rebecca hoorde ik dat een stel vrienden die naar een ander toernooi gingen de hockeysticks gewoon thuis hadden gelaten want zij gingen natuurlijk alleen om te feesten. Dus het kan erger haha....
 
De meiden waren weken van te voren al met dit toernooi bezig. Lotte kwam een keer mee trainen, kortingskaarten voor de trein gekocht bij Blokker, er werden T-shirts bedrukt. Aan de voorkant de namen en op de achterkant de kreet : 'ai se eu te pego.' ( Oh, als ik je te pakken krijg !)
Wat een voorpret hadden die meiden......en wat werd het fantastisch !
(Natuurlijk was ik niet mee maar ik heb de verhalen achteraf gehoord.)
 
Alleen met elkaar met de trein naar Assen was al feest natuurlijk ! Gelukkig hadden ze een tent gehuurd die tegen meerprijs al eerder voor ze werd opgezet want wat een baggerweer was het dat weekend ! Toen ik haar zondag whatsappte met de vraag hoe de wedstrijden waren gegaan antwoordde Rebecca : 'Gelukkig alles verloren gister dus we hoeven vandaag geen finale meer te spelen in de regen. '
 
Het ging natuurlijk ook gewoon om de lol van het kamperen en de feesten vrijdag en zaterdag in de feesttent op het terrein. En dat snap ik ook helemaal !
 
 
 
 
 
 
Ze hadden één jongen bereid gevonden om heel even in te vallen.
Hij mocht het tenue van Asya lenen.... 
 
Zijn carrière bij 'ai se eu te pego'  was van korte duur want niet alle tegenpartijen konden het waarderen, een jongen in een meidenteam.
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl