Things fall apart so that other things can fall together....
Kom in de kas & Fout feest

Zaterdag 6 April ben ik met mijn ouders en Anneke naar 'Kom in de kas' geweest. In 23 regio's verspreid over Nederland kon je een bezoekje brengen aan de kas. Wij kozen er voor naar Berkel en Rodenrijs te gaan. Er was afgeraden met de auto naar de kassen te komen en dus parkeerden wij de auto bij de bloemenveiling in Bleiswijk waar we op de gratis pendelbussen konden stappen. Dat was echt fantastisch geregeld. De bussen reden af en aan. Op de heenweg hadden we meteen de bus en terug hebben we een paar minuutjes moeten wachten. Het was prachtig weer die dag en ik was zo blij dat ik weer even echt buiten was. Nou ja we waren natuurlijk ook vaak binnen in een kas maar tussendoor heb ik echt van het mooie weer genoten. Verder zit ik toch veel binnen op mijn vrije weekenden. Met mijn neus in de boeken of achter de PC. En het weer hielp eerder natuurlijk ook niet echt mee !

Het was zo leuk om overal een kijkje te kunnen nemen. Behalve de verschillende bloemen en planten die we konden bewonderen waren er ook nog extra activiteiten. Er waren hapjes die we konden proeven en aan het eind van onze tocht had ik al mijn vitaminen voor die dag wel binnen. Er was een demonstratie schapen drijven met een bordercollie en je kon heel goedkoop bloemen kopen. Van de prachtige Gerbera's geniet ik nu nog volop !

 photo komindekas_zps204cfb11.jpg

`s Avonds ben ik met Cynthia en Peter naar een fout feest in Eclips gegaan. Het stond al een hele tijd op OA maar Cynthia en ik hebben lastminute besloten om  er heen te gaan. Via OA konden we voor €6 kaarten kopen en voor dat geld hadden we nog VIP plaatsen ook ! Dit omdat de zoon van de OAster die het uitje geregeld had, een van de organisatoren was. Bij binnenkomst kregen we een welkomdrankje en boven in de VIP ruimte opnieuw. Ook kon iedereen uit verschillende gadgets iets kiezen om zijn of haar outfit compleet te maken. Pruiken, zonnebrillen, knipperende harten en fluoriserende bandjes. Boven in de VIPruimte stonden mooie leren banken maar we hebben er eerlijk gezegd geen gebruik van gemaakt. Het bleek helaas niet erg druk te zijn en het was dus fijner om beneden te zijn dan boven de rust op te zoeken. Wel hebben Cynthia en ik nog even van de bellenblaas gebruik gemaakt die daar boven voor ons klaar stond.

Leuk om weer eens in Eclips rond te kijken. Toen ik 18 was ging ik daar altijd stappen. Het heette toen nog Tomorrowland. Een fantastische discotheek was het in die tijd en altijd vol. Er waren zithoekjes, eettentjes en zelfs wat attracties. Een soort wagentjes waar je in kon met laserpistolen? De herinnering daaraan is een beetje vaag maar daar ben ik volgens mij ook hooguit een keer in geweest. Verder heb ik er echt geweldige herinneringen aan. Het leek in niets meer op toen. Het was ook veel kleiner nu. Gelukkig maar want dan hadden ze de ruimte helemaal niet kunnen vullen. Maar het was erg gezellig. Er hing een leuke sfeer en bijna iedereen had zijn best gedaan om zich fout te verkleden. Cynthia en ik waren meer gekleed volgens discothema maar er waren er ook met legging en sportsokken of zelfs in een kermitpak. Op een gegeven moment hebben we zo gelachen... Na het maken van de groepsfoto bleek ik met mijn netpanty vast te zitten aan de tas van Conny. Op een gegeven moment probeerde ik mij, in een totaal niet elegante houding, te bevrijden. Uiteindelijk heb ik mijn panty maar losgetrokken. De schade viel mee maar de panty heeft zijn beste tijd gehad ;-)

Ik heb even een foto opgezocht van het Gemeentearchief Rotterdam 

zo was het toen !

 

  photo disco-1_zpsf03972a1.jpg

 

en zo was het nu !

 photo foutfeest_zpsb8acb1e6.jpg

 photo foutfeest4_zpsa86de363.jpg

 photo foutfeest3_zpse284bb69.jpg

 photo dusss_zps647d6859.jpg

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl