Things fall apart so that other things can fall together....
Dag conifeer, hallo klimop !

Sinds ik hier woon heb ik al aan één kant een bruine heg. Eerst een deel van de heg maar dat werd steeds erger. Er was wel eens de tip gegeven om er klimop tegenaan te laten groeien maar daar had ik geen goede ervaring mee in het vorige huis. Daar wilde ik het lage hek mee laten begroeien maar het woekerde door mijn hele tuin en door die van de buurvrouw. Een schutting zou ook een optie zijn maar dat kost weer een hoop geld. Ik liet het dus maar even zo maar de heg bleef een doorn in het oog. Inmiddels zat er ook een vies soort rag tussen de takken. Een schimmel ? Er moest dus echt iets gebeuren. Nu heb ik een paar weken geleden bij Roelie , mijn voormalig hockeyteamgenootje, gegeten en we hebben toen lekker lang buiten kunnen zitten. Zij heeft echt een fantastische tuin met een mooie klimophaag. Zij had ooit hetzelfde probleem gehad met haar coniferenhaag en toen alles weggeknipt behalve de toppen zodat de coniferen niet dood gaan. Volgens haar was het vrijwel geen werk. Alleen af en toe de klimop tussen de takken steken. Enthousiast geworden door het beeld van een mooie groene klimopheg ben ik diezelfde week nog aan de slag gegaan. Mijn ouders waren zo lief om te helpen. Want wat een werk !! En wat een groenafval.... Inmiddels kunnen we zwaaien naar de buren en dat blijft wel even zo denk ik. Het heeft ook wel wat vind ik, net of er allemaal knotwilgjes in mijn tuin staan. De klimop is inmiddels geplant en nu maar afwachten wanneer het is dicht gegroeid. Tegen die tijd volgt er wel weer een nieuwe foto !

 

Dag conifeer, hallo klimop ! 

 photo heg2_zps85d9cac4.jpg

Even pauzeren met een heerlijke pizza en dan nog even verder....

 

 photo heg_zpsa63bf0d8.jpg

Gluren naar de buren !

 

 photo klimopheg_zpse040eb1c.jpg

Reacties

Vincent op 11-04-2017 20:42

En hoe is de haag in 2017?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl