Things fall apart so that other things can fall together....
Een dag op zee, 27 juli 2014

Na heerlijk uitgeslapen te hebben en na een ontbijt van het buffet namen we weer plaats op het bovenste dek. Het zonnetje scheen heerlijk en met een heerlijke fruit smoothie konden we lekker bijkomen van de Whiteparty en de disco-after-party van de nacht ervoor. Saskia en ik dan, Luuk luierde gewoon gezellig met ons mee.

We gingen er vanuit dat er een heerlijke lange zonovergoten dag voor ons in het verschiet lag. Helaas...nog voordat we onze fruit smoothie goed en wel ophadden was de zon weg en begon het bovendien te waaien. Lang leve  de gratis handdoekenservice waardoor we het nog een tijdje konden uithouden op onze ligbedden. Al leek het wel een beetje op een sanatorium op die manier ! ;-)

We hebben ook nog een hele tijd op dek 8 gelegen, het dek dat grensde aan de gang waar onze hut was. Daar was het windstil en toen het zonnetje `s middags weer doorkwam was het daar goed toeven.

Rond een uur of zes liepen we naar de kamer om te douchen en om te kleden. Hoe we het steeds voor elkaar kregen weet ik niet maar we kwamen altijd tijd te kort. Kleding uitzoeken, nagels lakken, haren doen... Opruimen kwamen we steeds maar niet aan toe want dan was het alweer tijd om naar het theater te gaan. We voelden ons op een gegeven moment wel een beetje schuldig tegenover Christian die onze kamer een paar keer per dag bijhield. Een bed opmaken terwijl het voor ligt met spullen is niet echt handig natuurlijk... Soms kon hij weinig anders doen dan bijvoorbeeld onze schoenen netjes op een rijtje zetten waar we dan ook wel weer om moesten lachen. Stonden onze ontelbare schoenen en slippers daar netjes op een rij tussen alle neergegooide troep !

We waren ook steeds van alles kwijt ! Echt verschrikkelijk haha...

Maar ook die avond zaten we weer op tijd in het theater !

Na een geweldige show kwam het animatieteam het toneel oplopen. Ze kwamen met het licht uit op en met elkaar vormden ze de woorden 'Thank you' dat oplichtte in het donker. Daarna begon de leuke zanger Juan te zingen, samen met zangeres Maria en kwam ook een deel van het overige personeel van de Opera naar voren. Ze bedankten ons cruisereizigers voor de leuke tijd en het enthousiasme. Wij hadden hierna nog een paar dagen maar voor de mensen die in Le Havre van boord zouden gaan was dit de laatste avond. Ik vond het een kippenvel momentje...

Een kippenvelmomentje...

Ook van het diner hadden ze iets bijzonders gemaakt. Toen het tijd was voor het dessert ging het licht uit en werden de brandende ijstaarten binnen gebracht door de koks. Op dat moment werd er ook champagne voor iedereen ingeschonken. Wat een feest !!

Na het eten zijn we weer even naar de Caruso lounge geweest. Erg gezellig weer ! Daarna niet al te laat naar bed want we wilden weer fris zijn voor ons bezoek aan Frankrijk. De andere dag, 7.00 uur Engelse tijd, zouden we de haven van Le Havre binnenvaren.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl