Things fall apart so that other things can fall together....
Op stap

30 september heb ik eindelijk weer eens meegedaan met de Pubquiz van Verhip. Ook nu was er weer een gezellige groep OAers waaruit we twee teams konden samenstellen. En laat ik nou net in het winnende team zitten ! Ik had nog nooit eerder gewonnen en ik vond het dus een hele eer die grote wisselbeker met bier bij ons op tafel te krijgen. De beker werd verdeeld over vijf glazen en met elkaar hebben we geproost op de overwinning.

Moet er wel eerlijk bij vertellen dat het een erg rustige avond was en dat er dus veel minder teams meededen met de quiz. De volgende keer wordt winnen een stuk lastiger !

Voor 8 oktober had Mylene twee kaarten voor Asking Alexandria in de Melkweg. Eigenlijk zou ze met haar dochter Lisa gaan maar die zat in Engeland met school. En dus vroeg Mylene of ik soms zin had om mee te gaan. Dat had ik natuurlijk wel ! Luuk was op dat moment in Parijs met school en Rebecca vindt het alleen maar prima een avondje het rijk alleen. En zo haastte ik mij die middag uit school want om half vijf pikte Mylene mij op en reden we richting Amsterdam. Mylene had heerlijke broodjes gezond klaargemaakt die we onderweg opaten.En meteen snoeiharde metal op in de auto natuurlijk...de moeders gingen op stap !!

Foto Giljam

Bij de Melkweg was het meteen al duidelijk dat we echt ' moeders op stap' waren... We waren verre weg de oudsten daar. Niet gek omdat Asking Alexandria ook bestaat uit jonge bandleden maar dat de gemiddelde leeftijd twintig zou zijn hadden we ook niet echt verwacht.

Op een gegeven moment zette ik de foto op Facebook en plaatste Mylene de opmerking erbij : 'Heel gezellig maar we zijn hier wel de oudsten.' Even daarna reageerde Dorine daarop met ' Nee hoor de oudste is mijn ex, loopt daar met mijn zoon en een vriendin rond.' En daarop plaatste ze een foto van haar zoon en de vriendin met Asking Alexandra shirts aan. Ik beloofde op te letten of ik ze zou zien.

Snel daarna liepen we ze bij de bar tegen het lijf. Ze snapten er eerst niet veel van toen ik ze aansprak maar toen ik de tekst en foto op facebook liet zien moesten ze lachen. En zo maakten we ook kennis met de ex man van Dorine. Grappig ! En natuurlijk maakten we ook een gezamenlijke foto en plaatste die  ook weer op Facebook onder het kopje 'Gevonden !' .

Het was echt een heel gezellige avond en behalve van Asking Alexandria hebben we ook genoten van the Gost inside, Crown the Empire en de band Secrets. Een aardig avondvullend programma.

Op de brandersfeesten was ik Peter tegen gekomen bij de Wannebiezz. Hij had mij eerder al in de polonaise voorbij zien komen dus appte hij mij dat hij ook in het publiek stond. Anders weet ik niet eens of we elkaar spontaan waren tegen gekomen want het was weer zo druk bij Sjiek. Peter wist eerder niet dat ik ook zo gek was van de Wannebiezz. Nu had hij kaarten voor de Wannebiezz in de Stadsgehoorzaal op 11 oktober en toen degene met wie hij zou gaan had afgezegd vroeg hij of ik soms mee wilde. Uiteraard wilde ik dat héél graag !!

Ineens kreeg ik op de dag zelf bericht van Ted dat hij een kaart had geregeld voor de Wannebiezz. Super leuk natuurlijk maar Peter en ik waren wel verbaasd omdat het super snel uitverkocht was geweest. Het bleek dat er enkele plaatsen waren vrijgekomen en zo zat Ted nog heel wat rijen voor ons ! Wij hadden ook super goede plaatsen hoor maar grappig was het wel. Voor iedereen hing een Wannebiezzsjaal klaar over de stoel...

Natuurlijk had ik een groot feest verwacht maar dat het zo'n geweldige avond zou worden !!! Het hele theater werd op z'n kop gezet. Er werden polonaises gelopen, er werd gedanst, niemand bleef op z'n stoel zitten ! Wie er ook nog een feestje van maakten waren de Dikdakkers die tijdens de show mijn favoriete wintersportnummer 'Cowboys en Indianen' lieten horen en die in de pauze nog optraden in de Foyer.

Merkte Peter na afloop op dat de Wannebiezz niet echt lang hadden opgetreden bleken ze na de voorstelling nog een enorme afterparty te hebben in de Foyer. Het feest ging gewoon door tot een uur of één !

De Dikdakkers met Cowboys & Indianen

De afterparty met de Wannebiezz in de Foyer

En nog even op de foto met Arie, Rocco en Gilles ! :-)

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl