Things fall apart so that other things can fall together....
Mei 2015, tuinieren op school & thuis

 Wat hebben we een plezier gehad van de moestuintjes van Albert Heijn ! Op school dan... Thuis heb ik heel erg mijn best gedaan, twee keer per dag water geven omdat de kleine potjes alweer snel droog stonden. Binnen een week kwamen er een paar sprietjes boven de aarde maar daar bleef het ook bij. Op school daarentegen groeide alles voorspoedig en konden we alles vlak voor de meivakantie met elkaar overplanten in een grotere bak. Daarvoor heb ik wel mijn zand/watertafel opgeofferd maar zand hebben wij buiten en sinds een paar dagen hebben we een watertafel op de gang dus missen doen we 'm niet.

Zo leuk om te zien hoe de kinderen na de meivakantie als eerste naar binnen renden om te zien hoe de tuin erbij stond. Daarna werden de kikkervisjes pas opgezocht !

Voor de vakantie

Na de vakantie

En dan mijn tuin thuis....

Waar ik heel blij mee was, mijn boom stond precies in de Meivakantie in bloei  !

Ik was sowieso al heel blij dat de boom in bloei stond want vorig jaar had hij een keer overgeslagen...

Op een mooie zonnige dag in de vakantie stelden mijn ouders voor om een dagje in de tuin te komen werken. Super lief en het was heel erg nodig. Ik had al wel een keer wat onkruid weggehaald maar verder was ik nog nergens aan toegekomen. De heg moest ook nog helemaal gesnoeid worden. Luuk had wel zin om te helpen.

 

Rebecca had de hele dag gewerkt en stapte binnen toen wij ook net besloten hadden te stoppen. De tuin zag er weer prachtig uit. Helaas had ik geen wijn meer in huis maar wel een fles champagne en ik vond het een prima gelegenheid om hem open te trekken. Dat hadden we wel verdiend na een dag hard werken ! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl