Things fall apart so that other things can fall together....
11 april, slakkenreien

Slakkenreien, de naam van de groepsapp die ik heb met de meiden waar ik een geweldige jaarwisseling in Londen mee heb beleefd. Het moest natuurlijk Slangenreizen zijn maar het automatisch aanvullen maakte Slakken van Slangen en de Z viel weg toen Suzan de naam aan de groep toevoegde. En eigenlijk was het wel grappig zo... Het was ook alsof we op een slak naar Londen waren gereden met al die uren vertraging die we hadden. Maar die verschrikkelijke rit met Dirk uit Volendam heeft ons wel bij elkaar gebracht. Door alle ellende tijdens de heenreis kwam iedereen met elkaar in gesprek en de rest is bekend ( of is hier te lezen).

Al die tijd hadden we regelmatig contact via  Whatsapp  maar een reünie stond al even op de planning. Best lastig om een plekje te vinden in al die drukke agenda's ! Toch lukte het uiteindelijk en de datum werd geprikt, 11 april spraken we af bij Suzan thuis. Iedereen had hapjes gemaakt en wat te drinken mee genomen. Meteen gingen we verder waar we in Londen gebleven waren. Heel veel kletsen en nog meer lachen...

Er was eten voor een heel weeshuis en wat was het lekker allemaal !

Suzan warmt even wat hapjes op

Wat was het heerlijk en gezellig !

Astrid had nog een verrassing... voor iedereen had ze een foto uit Londen laten afdrukken. Zo lief ! <3

En natuurlijk hebben we net als in Londen ook nu weer een hele fotoreportage gemaakt. Astrid was helaas haar selfiestick vergeten maar met de zelfontspanner kwamen we een heel eind en ook Vince, het zoontje van Krista, maakte nog een mooie foto van ons.

v.l.n.r. Krista, Mandy, Vince, ik, Suzan, Joraline en Astrid

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl