Things fall apart so that other things can fall together....
De uitzending

Wat vliegen de weken voorbij! Inmiddels heb ik al bijna een week vakantie en wil ik toch proberen nog wat hoogtepunten van de afgelopen tijd op mijn weblog te plaatsen. Allereerst nog even over de uitzending van Groeten van Max op 15 juni.

Wat een leuke reacties heb ik gekregen op die uitzending ! Op school hadden niet heel veel mensen het gezien ( op collega's die het wisten na dan ) maar één kind kwam meteen enthousiast naar mij toe rennen de dag erna met de mededeling dat hij mij op het nieuws had gezien. En een opa van een meisje uit mijn klas bleek het ook gezien te hebben. Verder heb ik nog een stukje met de kinderen gekeken op het Digibord en twee meisjes maakten de opmerking dat ik er op TV mooier uitzag dan in het echt. Haha geweldig toch! Ik heb ze maar uitgelegd dat als ik elke dag zo uitgebreid in de make-up moest ik elke dag te laat op school zou komen...

Ik vond de uitzending erg leuk al blijft het lastig om jezelf op bewegend beeld te zien. Wel jammer dat Rebecca (in het publiek) maar 2 seconden in beeld was. José appte me dat Julio en Luciana mochten opblijven voor deze gelegenheid en de kinderen hoopten een glimp van Rebecca op te vangen maar hebben haar gemist. Tja één keer met je ogen knipperen en je mist het. 

Mijn ouders en Gerard kwamen ook bij ons thuis kijken en dat was wel heel erg leuk. Natuurlijk ging na de uitzending de fles bubbels die ik van Groeten van Max had gekregen open. Vieren dat het eindresultaat eigenlijk best mee viel en zelfs ook nog wel leuk was ! Ik zag daar van te voren best wel een beetje tegen op!

Natuurlijk ging de fles na de uitzending open !

Na de uitzending stelden mensen de vraag wat we zouden doen 'geld terug of een nieuwe reis'. Astrid en ik hadden besloten dat we voor een nieuwe reis wilden gaan. Niet meer naar Londen maar naar Canterbury. Het liefst weer met zijn zessen natuurlijk !

Maar vlak na de uitzending kreeg ik een mailtje van Slangenreizen dat ze mij hadden geprobeerd te bellen en dat ze mij niet konden bereiken dus of ik even mijn iban nummer kon sturen dan zouden ze het volledige bedrag overmaken. Het bleek dat ze inderdaad twee keer hadden geprobeerd te bellen terwijl ik aan het werk was. Ze hadden niets ingesproken op de voicemail en aangezien ze met een geheim nummer belden kon ik ze ook niet terugbellen en wist ik sowieso niet wie mij had geprobeerd te bereiken. Toen ik dit terugmailde kreeg ik als antwoord 'Oh haha ja dat zal het zijn ja.' Duidelijk dat de communicatie met de heer Ed Slangen altijd van een bepaald 'niveau' zal blijven...

Oja wat ik trouwens erg leuk vond om te horen was dat Claire (die ik ooit ontmoet heb in de bus naar Disneyland Parijs) dankzij de uitzending ook weer contact op heeft genomen met Slangenreizen, na haar laatste mislukte Disneyreis met hen, en nu wel een nieuwe reis aangeboden heeft gekregen !

Wat ook heel grappig was is dat ik ineens vriendschapsverzoeken kreeg van vreemde mannen!

Allereerst van ene Dave : 

 

Daarna volgde Jim :

Jim bleek een volhouder en bleef mailen dat ik zo mooi was en dat hij mij wel zou willen knuffelen.... Toen ik daarop niet reageerde kwamen de volgende berichten :

Uiteindelijk is het opgehouden toen ik op onderzoek ben gegaan en het (vermoedelijke) echte profiel van Jim op Facebook heb opgespoord en hem daar een vriendschapsverzoek heb gestuurd.

De uitzending van 15 juni 2015 ( wij zijn in beeld vanaf 31:42)

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl