Things fall apart so that other things can fall together....
21 augustus 2015, Mister X

In de laatste vakantieweek moesten mijn collega's en ik er op school alweer flink tegenaan. Klas inrichten, vergaderen en alles voorbereiden voor het nieuwe schooljaar. Op vrijdagmiddag sloten we dat af met een gezellig uitstapje. Dit wordt ieder jaar georganiseerd door twee collega's die het steeds weer voor elkaar krijgen om iets origineels te verzinnen. Nu moesten we om vier uur verzamelen op een terras in Rotterdam. Iedereen was in groepjes verdeeld en elke groep had een teamcaptain. Deze teamcaptain moest zijn of haar telefoon goed in de gaten houden.

Toen we compleet waren en iedereen aan een drankje zat werd één collega gebeld met de opdracht dat alle groepjes het café moesten binnen gaan want Mister X had daar voor ieder groepje een rugzak verstopt en die moesten we zo snel mogelijk proberen te vinden.

Toen de rugzak gevonden was moesten we een rebus oplossen en die gaf de aanwijzing waar we als eerste naar toe moesten lopen.

Steeds moesten we de antwoorden doorappen naar Mister X en dan kregen we van hem weer nieuwe aanwijzingen. Best lastig maar ontzettend leuk!

Zo grappig dat we eerst een man die voor een winkel stond aanzagen voor Mister X. Hij had een wit horloge om en dat zou Mister X ook hebben. Bovendien was de kleur groen een aanwijzing en hij stond voor de winkel 'De Tuinen'. We hadden nog één opdracht uit te voeren en dus hielden wij ons daar mee bezig terwijl we ondertussen de man in de gaten hielden. De man keek ook steeds onze kant op maar dat was natuurlijk omdat wij hem de hele tijd aanstaarden. Op een gegeven moment kwam zijn vriendin naar buiten en liep hij weg. Daar ging onze Mister X !!

De echte Mister X vond een andere groep helaas als eerste maar wat hebben we ontzettend veel lol gehad!

Na het spel waren we uitgenodigd bij mijn locatieleidster die pas verhuisd was. Het appartement was al heel mooi maar het meest was ik onder de indruk van het geweldige uitzicht. Wat een droomplek! 

Bij binnenkomst kregen we een welkomdrankje en verder lag de koelkast vol met Prosecco. Er waren broodjes en hamburgers en de tafel stond vol met lekkere dingen om het broodje hamburger mee aan te kleden. Op het balkon stonden de grillplaten klaar dus iedereen mocht zichzelf bedienen. Echt ontzettend leuk, gezellig en lekker! Een mooie afsluiter van deze heerlijke dag en een goed begin voor het nieuwe schooljaar....

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Contact opnemen kan via onderstaande button

Welkom !

Welkom op mijn blog. Bloggen doe ik al sinds Januari 2004. Eerst een lange tijd bij weblog ,daarna een tijdje op mijn  eigen site en sinds September 2006 op Punt.nl. Veel lees en kijk plezier !    

 

Wie zijn wij?    

 

Kitty Juf op een basisschool,student Pedagogiek, gek op mijn kinderen, mijn vriend Ewout, Sushi & tapas,feestjes en festivals, reizen, wandelen, internet en schrijven.  

 

Rebecca 3e jaars student aan de Universiteit van Amsterdam, gek op Jeffrey, hockey & pianospelen en op stap gaan.  

 

Luuk 6e klas gymnasium, gek op hockey,de playstation, school en spelletjes doen.  

Categorieën
Link naar mijn reisblog

reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl